Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Cornel și Romeo, schimb de replici tăioase la prezentarea ispitelor masculine

Între Cornel și Romeo Vasiloni a avut loc un schimb de replici tăioase în timpul ceremoniei de prezentare a ispitelor. Iată ce a ținut să îi transmită logodnicul Iustinei ispitei masculine!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Cornel și Romeo, schimb de replici tăioase la prezentarea ispitelor masculine | Antena 1

Atmosfera s-a precipitat și mai tare în momentul în care a venit rândul ispitelor masculine de la Insula Iubirii sezonul 8 să facă prezentările. Iată ce au avut de împărțit Cornel și ispita Romeo!

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Daiana și Rareș, detalii neștiute despre cuplul lor. Vezi Bonfire-ul integral din AntenaPLAY

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ce și-au spus Cornel și Romeo în timpul ceremoniei de prezentare a ispitelor

Romeo Vasiloni s-a înfățișat în fața cuplurilor din sezonul 8 și s-a descris drept acea ispită care a reușit să se îndrăgostească la Insula Iubirii. Această dezvăluire l-a determinat pe Cornel să îl ia peste picior.

„N-a fost să fie ea sau n-ai fost să fii tu?”, a întrebat ironic partenerul Iustinei, iar răspunsul lui Romeo a venit imediat: „Nu a fost să fie, dar vom afla dacă este să fie sezonul acesta”

Contrele, însă, nu s-au oprit aici. Cornel s-a arătat deranjat de faptul că Romeo nu a fost sincer și s-a prezentat drept luptător MMA. Iubitul Iustinei a spus că îl urmărește pe rețelele de socializare și că de acolo reiese că este doar un „amator”.

„E amator! Din punctul meu de vedere, Romeo nu reprezintă niciun pericol, pentru că nici anul trecut nu a reușit să facă nimic și nici în viața de zi cu zi nu a reușit să facă nimic, mai ales că îl urmăresc. Putea să fie om și să zică că a început în MMA, că are deja o luptă la amatori, putea să fie onest că era mult mai apreciat”, a adăugat iubitul Iustinei la testimoniale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta Iustina Loghin fără rinoplastie și implant mamar. Imagini cu tânăra de când avea părul blond

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Reacția fetelor atunci când ispitele au dezvăluit ce s-a întâmplat noaptea tre... Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ispita Florentina a pus-o la punct pe Daiana. Ce i-a reproșat iubitei lui Rare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x