Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Dani a izbucnit în lacrimi la prima petrecere. Ce promisiune i-a făcut ispitei Mădălina

Daniel Ungureanu a început să plângă la prima petrecere de pe insulă. La scurt timp, iubitul Mariei s-a retras cu ispita Mădălina și i-a făcut o promisiune. Iată ce discuție au surprins camerele de filmat între cei doi!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Dani a izbucnit în lacrimi la prima petrecere. Ce promisiune i-a făcut ispitei Mădălina | Antena 1

Prima petrecere de pe insula băieților s-a întins până în zorii zilei. Băieții, ajutați de alcool, au reușit să se destindă în preajma ispitelor feminine și chiar să se apropie de ele. Iată ce l-a sensibilizat pe iubitul Mariei, dar și ce i-a spus ispitei Mădălina atunci când au rămas singuri!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Atmosfera pe insula băieților s-a încins rapid. Ce i-a șoptit Andrei ispitei Diandra

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Daniel a început să plângă și s-a retras cu ispita Mădălina. Ce i-a spus

În timpul primei petreceri de pe insula băieților, Daniel Ungureanu a reușit să se amețească. Aburii alcoolului l-au sensibilizat pe băiat, care, cu gândul la iubita sa, a simțit să se retragă. Rămas singur, el a izbucnit în lacrimi.

„Am avut un moment în care eram vesel, eram bine și deodată m-am gândit la ce a zis iubita mea: <<Tot timpul simte-te bine, fii tu, dar nu uita de mine!>> Și nu am putut să uit de ea și atunci mi-a venit să plâng”, a spus Daniel Ungureanu la testimoniale.

După ce s-a mai liniștit, Dani a revenit în mijlocul petrecerii, acolo unde a avut parte de un schimb de replici cu ispita Florentina, dar și de un dialog în privat cu ispita Mădălina. Rămași doar ei doi, iubitul Mariei i-a promis Mădălinei că o va scoate la întâlnire, mărturisindu-i că i-a atras atenția.

„De când ai făcut prezentarea m-am uitat la tine și am văzut niște chestii, că pe de o parte vrei să ispitești, iar pe alta vrei să te îndrăgostești. Stai liniștită că eu o să te scot și pe tine la <<date>>. Poate nu prima, dar în top trei te scot”, i-a pus Dani ispitei Mădălina în ediția din 16 iulie 2024.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Băieții, față în față cu ispitele feminine, chiar când se așteptau mai puțin. Ce a urmat

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii Extra din AntenaPLAY sezonul 8. Maria și Dani, despre relația lor, cu lux de amânunte. De ce i se spune l... Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Reacția fetelor atunci când ispitele au dezvăluit ce s-a întâmplat noaptea tre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x