Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ispita Florentina a pus-o la punct pe Daiana. Ce i-a reproșat iubitei lui Rareș

Ispita Florentina s-a arătat extrem de deranjată de faptul că Daiana își ține iubitul sub papuc, așa că a ținut să îi transmită câteva cuvinte grele. Iată ce a urmat!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ispita Florentina a pus-o la punct pe Daiana. Ce i-a reproșat iubitei lui Rareș | Antena 1

Ceremonia de prezentare a ispitelor a scos la iveală și mai multe emoții, dar și primele tensiuni de la Insula Iubirii sezonul 8. Daiana, care i-a impus reguli stricte lui Rareș înainte de a veni pe insulă, a reușit să o activeze pe ispita Florentina. Vulcanică din fire, ispita feminină nu s-a mai putut abține și a pus-o la punct pe iubita lui Rareș. Iată de la ce a pornit totul!

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Cuplurile au profitat la maxim de ultimele momente de intimitate. Imagini „fierbinți”

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ispita Florentina i-a aruncat cuvinte grele iubitei lui Rareș

În timpul ceremoniei de prezentare a ispitelor, Radu Vâlcan a întrebat-o pe Daiana dacă există vreo ispită feminină pe care să o considere un „pericol” pentru relația ei. De aici s-a declanșat un dialog aprins între iubita lui Rareș și ispita Florentina, aceasta din urmă arătându-se extrem de deranjată de felul în care partenera de cuplu se comportă cu iubitul ei.

„Hai lasă ipocrizia!”, i-a spus ispita Florentina Daianei/„Îl scoate din realitatea lui. Nu-l lasă să fie cum e el. Este foarte speriat ca om, de orice fel de interacțiune”, a mai adăugat ispita la testimoniale.

Pe urmă, și alte ispite feminine au sărit să o atace pe iubita lui Rareș.

„Credeam că în lista lungă pe care ai făcut-o și bricheta este un motiv de supărare. Am înțeles că este o listă destul de lungă de ce să faci și ce să nu faci. Mă mir că poate să respire lângă noi, deși respirăm același aer”, a spus ispita Larisa.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Radu Vâlcan și cuplurile s-au întâlnit la primul bonfire. Ce secrete au ieșit la iveală

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Cornel și Romeo, schimb de replici tăioase la prezentarea ispitelor masculine... Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. S-a declanșat haosul după ce ispitele au oferit ghirlande băieților. Cristina ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x