Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Reacția fetelor atunci când ispitele au dezvăluit ce s-a întâmplat noaptea trecută

Cele cinci cupluri curajoase de la Insula Iubirii sezonul 8 au trăit emoții intense în timpul adevăratei ceremonii de prezentare a ispitelor. Iată cum au reacționat partenerele de cuplu atunci când ispitele feminine au făcut dezvăluiri despre prima petrecere de pe insula băieților!

Galerie
Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Reacția fetelor atunci când ispitele au dezvăluit ce s-a întâmplat noaptea trecută | Antena 1

După o primă ceremonie a focului, o despărțire de parteneri fără a avea ocazia să își ia rămas-bun, dar și după cunoașterea ispitelor de către băieți, atunci când se așteptau mai puțin, a urmat un moment la fel de necruțător din punct de vedere emoțional: ceremonia de prezentare a ispitelor.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8, 15 iulie 2024. Radu Vâlcan a anunțat o premieră. Vestea le-a luat prin surprindere pe fete

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Ispitele feminine au apărut și nu s-au ferit să dezvăluie ce s-a întâmplat noaptea trecută

La doar câțiva metri distanţă de partenerii lor, cele cinci cupluri au trăit intens adevărata ceremonie de prezentare a ispitelor.

Rând pe rând, fiecare ispită feminină și masculină s-a prezentat în fața cuplurilor, însă seducătoarele fete au ținut să facă și câteva dezvăluiri despre noaptea precedentă, de la prima petrecere de pe insula băieților.

O primă ”înțepătură” a avut loc între ispita Loredana Martin și Iustina. Prima a mărturisit că este bucuroasă că există printre băieți cineva la fel de hotărât ca și ea, ceea ce a dat naștere unui dialog aprins cu iubita lui Cornel.

„A fost foarte impertinentă și cumva a încercat să mă supere pe mine. Nicidecum nu era genul lui. Era blondă, iar lui nu-i plac blondele. Eu eram ispita acolo, nu ele”, a spus Iustina la testimoniale./„Cornel, adio! Dacă mă dai pentru așa ceva, poți să te duci liniștit. Sunt prea bună pentru tine”, i-a spus tânăra viitorului ei soț.

Și ispita Mădălina a ținut să adauge câteva cuvinte în timpul prezentării. Vorbele ei au fost îndreptate către Daniel, căruia a ținut să îi reamintească de promisiunea pe care i-a făcut cu o seară în urmă, în timpul petrecerii.

„Dani, nu uita de promisiunea făcută aseară!”, a spus ispita Mădălina, moment în care Maria și-a privit insistent iubitul.

Replici tăioase au avut loc și între Larisa și Bianca, după ce iubita lui Robert a aflat că ispita este și ea tot din Craiova.

„E pe stilul lui așa, mai porno, cum îi plăceau lui femeile și am crezut că s-a lăsat de acest obicei, dar se pare că cel mai mult a interacționat cu ea, care era fix din Craiova”, a spus Bianca, iubita lui Robert.

Spiritele s-au încins și mai tare în momentul în care Cornel a fost întrebat de Radu Vâlcan care ispită i-a atras atenția. Întrebat de prezentatorul Insula Iubirii alături de ce fată l-a prins răsăritul, Cornel a oferit un răspuns ironic și a precizat că a petrecut alături de Dani, dar și de alte fete.

„Fetele au început să se agite și nu mai stăteau la fel de confortabil acolo pe scaun”, a spus una dintre ispite la testimoniale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Început dramatic de test pe Insula Iubirii, în sezonul 8! Diseară urmează o ceremonie cu totul și cu totul aparte. Ce fac ispitele

Insula Iubirii sezonul 8 - aventura vieţii pentru cinci cupluri curajoase

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. Insula Iubirii aduce pe micile ecrane cinci cupluri, care vor juca totul pe o singură carte. Pentru ca testul să fie complet, ispitele - zece feminine și zece masculine - sunt gata să întoarcă pe dos viețile participanților!

Timp de 21 de zile, concurenții vor locui separat de partenerii lor, dar aproape de ispite mai seducătoare ca oricând. Zeci de camere de filmat vor fi gata să surprindă şi cele mai mici gesturi ale curajoşilor care au decis că doar Insula Iubirii le poate aduce răspunsurile căutate.

Aventura Insula Iubirii sezonul 8 va putea fi urmărită luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPLAY, iar imagini nedifuzate vor putea fi analizate săptămânal, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Dani a izbucnit în lacrimi la prima petrecere. Ce promisiune i-a făcut ispitei... Insula Iubirii, sezonul 8, 16 iulie 2024. Cornel și Romeo, schimb de replici tăioase la prezentarea ispitelor masculine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x