Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Prima reacție a Simonei după ce s-a aflat despre împăcare cu Claudiu. Cum și-a justificat decizia

În ediția de miercuri, 21 august 2024, Simona și Claudiu s-au revăzut la bonfire-ul final de la Insula Iubirii sezonul 8. Deși au plecat separați din Thailanda, cei doi s-au împăcat odată cu revenirea în țară. Iată ce spune concurenta despre decizia neașteptată pe care a luat-o, după ce partenerul său a picat în ispită cu Ana.

Galerie
În ediția de miercuri, 21 august 2024, Simona și Claudiu s-au revăzut la bonfire-ul final de la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Simona și Claudiu au avut parte de un bonfire tensionat, după zilele petrecute separat în Thailanda. Ediția 18 din sezonul 8 Insula Iubirii a ținut telespectatorii în suspans, mai ales după ce ispita Anamaria și-a făcut apariția la ceremonia focului alături de cei doi concurenți.

S-au dat replici acide între Simona și Claudiu, dar au curs și lacrimi. Bărbatul și-a stăpânit cu greu sentimentele atunci când a revăzut-o pe partenera lui. În fața camerelor de filmat, concurenta și-a păstrat tăria de caracter, spunând că își dorește să plece singură în România.

Decizia pe care a luat-o la bonfire l-a surprins pe partenerul său. Deși a luat o alegere neplăcută, Claudiu a fost de acord cu Simona.

Citește și: Ispita Anamaria Vaida de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție lipsită de inhibiții! Cum arată roșcata cu lenjerie îndrăzneață

Articolul continuă după reclamă

La scurt timp de la revenirea în țară, cei doi au decis să își mai acorde o șansă, doar că bărbatul nu a renunțat la obiceiurile sale vechi. Chiar dacă se împăcase cu Simona, acesta îi scria mesaje ispitei Anamaria.

Ce mesaj a transmis Simona de la Insula Iubirii sezonul 8, după ce s-a aflat despre împăcarea ei cu Claudiu

După ce s-a aflat despre faptul că a continuat relația cu Claudiu, în ciuda celor întâmplate pe insulă, Simona a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale prin care își justifică alegerea.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis. Apreciez sincer pe fiecare dintre voi și respect toate părerile, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Decizia de a mă împăca cu Claudiu a fost una pe care am luat-o cu multă grijă și după ce am reflectat îndelungat.

La momentul respectiv am simțit că era necesar să fac acest pas, deși nu a fost deloc ușor. Există mulți factori care m-au influențat în luarea acestei decizii, atât interni cât și externi, iar aceștia au jucat un rol esențial în determinarea mea de a merge înainte pe acest drum”, a scris Simona pe contul său de Instagram.

„A fost o seară plină de trăiri și emoții puternice. Am trăit fiecare moment cu intensitate, iar acest lucru a condus la o transformare semnificativă în viața noastră. Decizia de a ne împăca a adus cu sine schimbări majore, care au influențat în mod radical direcția în care ne îndreptăm acum”, a mai adăugat concurenta.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Maria a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Cornel în piscină. Ce i-a propus el

Prin mesajul transmis în online, Simona dă de înțeles că iubitul ei, Claudiu, s-a schimbat după experiența trăită în Thailanda. Mai mult, aceasta evidențiază că relația lor este mai puternică ca niciodată, chiar dacă au trecut prin momente dificile.

Decizia împăcării cu Claudiu a fost uluitoare pentru oamenii de acasă. Aceștia nu se așteptau ca Simona să-i mai acorde o șansă bărbatului, mai ales după gesturile lui de pe insulă.

Se pare că, în cele din urmă, concurenta a reușit să treacă peste infidelitatea partenerului său, pentru a doua oară.

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Ce decizie au luat Simona și Claudiu în legătură cu relația lor.Cum au plecat de... Cel mai dur test de fidelitate s-a încheiat pentru Claudiu şi Simona, la Insula Iubirii! Ediția a adus un record de audi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x