Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

Interviu fără perdea! Povestea ispitei Raul de la ”Insula iubirii” este sfâșietoare: A fost doborât de durere, când mama i-a murit în braţe

 

Este unul din burlacii râvniţi din showbiz, mai ales de când a avut rolul de ispită masculină pe Insula Iubirii, dar puţin ştiu drama prin care a trecut.

Când credea că are totul, mama i-a murit în braţe şi a decis să o ia de la zero. Să devină un alt om. Şi viaţa i s-a schimbat, spune el, cu ajutorul unei cărţi.

Povestea lui Raul Popa, în videoul de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe