Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut Oana Monea când a revenit în România. A mai fost căutată sau nu de Marius Moise

Oana Monea a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru AntenaPLAY despre rolul de ispită din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și despre Marius Moise. Tânăra a dezvăluit dacă fostul concurent a căutat-o sau nu după emisiune.

Colaj cu Oana Monea, Bianca Giurcă și Marius Moise la Insula Iubirii Galerie
Oana Monea a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru AntenaPLAY despre rolul de ispită din sezonul 7 Insula Iubirii | Antena 1

Oana Monea a scos la iveală noi detalii despre experiența din sezonul 7 Insula Iubirii într-un interviu în exclusivitate pentru AntenaPLAY. Ispita feminină a mărturisit care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a revenit în România, după ce Marius Moise a întrebat-o dacă a studiat la școala de Printeșe.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Oana Monea a reușit să-l seducă pe fostul partener al Biancăi Giurcă în Thailanda. Marius Moise se aștepta să plece acasă cu frumoasa blondină, însă a avut parte de o surpriză la bonfire-ul final.

Iată ce s-a întâmplat între ispita feminină și fostul concurent al reality show-ului, după ce s-au în întors în țară. De asemenea, superba blondină a vorbit și despre impresia pe care i-a lăsat Bianca Giurcă.

Oana Monea, interviu exclusiv pentru AntenaPLAY. Ce confesiuni a făcut ispita feminină după sezonul 7 Insula Iubirii

Oana Monea nu a putut să uite de faptul că Marius Moise i-a spus în emisiune că are comportamentul unei prințese. Așadar, ispita feminină a căutat dacă există Școală de bune maniere în România.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce a făcut Ana Maria Măriuță atunci când a ajuns acasă. Ce a zis Marius Budin

„Nu cred că fac ceva atât de special, ci mă comport ca o domnișoară în societate și nimic mai mult. Am o Școală, dar nu de prințese. Nu m-am gândit să fac o Școală de prințese, deși pot să vă spun că după emisiune, până să-mi dau seama că va fi o mare nebunie, chiar m-am interesat de o Școală a bunelor maniere pentru domnișoare în România. Vreau să vă spun că nu există, dar nici nu știu dacă am timp și voință să fac asta”, a dezvăluit superba blondină.

Oana Monea a dezvăluit că Marius Moise nu a căutat-o după Insula Iubirii, însă o urmărește pe Instagram: „Probabil să vadă dacă spun ceva despre el, dar n-am discutat niciodată”.

Oana Monea, despre impresia pe care i-a lăsat-o Bianca Giurcă

Oana Monea a rămas cu o impresie foarte bună, după ce a văzut imaginile cu Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7.

„Mie mi-a plăcut foarte tare de ea! Era superbă în momentul în care era fericită, era frumoasă, zâmbea. Am zis că bine că s-au despărțit pentru că merită mai mult. Când am văzut finalul emisiunii, am zis că de ce ar vrea să se mai împace cu el. Eu sper ca ea să treacă peste pentru că este tânără și trebuie să trăiască mai mult, să vadă partea bună a lucrurilor. Este speriată de o viață nouă pe care o merită”, a mai declarat Oana Monea.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cristina Rancov a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea și Iulian Clonț, după emisiune

„Nu am vorbit niciodată cu Bianca după show. Nici măcar nu știu dacă e supărată pe mine sau că îmi mulțumește”, a mai adăugat ea.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Marius Moise, dezvăluiri exclusive despre relația cu Bianca. Ce se întâmplă între... Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca Giurcă, reacție furibundă la adresa lui Marius Moise: „După toată umilința...”. Cum a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Detalii neștiute din culisele Insula Iubirii! Care a fost cel mai greu moment trăit în emisiune pentru Radu Vâlcan Detalii neștiute din culisele Insula Iubirii! Care a fost cel mai greu moment trăit în emisiune pentru Radu Vâlcan Joi, 21.09.2023, 12:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
O fostă ispită de la Insula Iubirii este din nou singură! Cuplul și-a spus adio după 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

O fostă ispită de la Insula Iubirii este din nou singură! Cuplul și-a spus adio după 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

Deși în urmă cu jumătate de an ispita își cerea iubita de soție într-un mod absolut inedit, se pare că acum, după o relație de doi ani au decis să meargă pe drumuri diferite. Iată despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la despărțire.

Miercuri, 28.02.2024, 13:44
Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Încep filmările pentru cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Radu Vâlcan a ajuns deja în Thailanda

Insula Iubirii se pregăteşte să primească noi cupluri curajoase şi determinate să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Luni, 26.02.2024, 12:29
Cum arată iubitul Adrianei Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânăra și-a găsit marea iubire după experiența din Thailanda

Cum arată iubitul Adrianei Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii. Tânăra și-a găsit marea iubire după experiența din Thailanda

Adriana Minea, fosta ispită de la Insula Iubirii, și-a găsit marea dragoste după experiența trăită în Thailanda. Tânăra se iubește cu Alexandru Vochescu, un cunoscut om de afaceri din România.

Vineri, 23.02.2024, 10:40
Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, transformare uluitoare. Cum arată într-o rochie cu decolteu abisal și crăpătură pe picior

Bianca Giurcă de la Insula Iubrii, sezonul 7 și-a surprins fanii cu un look inedit. Tânăra a renunțat la inhibiții și s-a afișat cu bustul generos la vedere, într-o ținută care îi flatează trupul.

Miercuri, 07.02.2024, 15:44
Ultimele știri
x