Antena Căutare

Intrigile se înmulțesc pe „Insula iubirii”, iar ceremonia focului le va pune pe concurente în fața unor informații noi

În episodul al șaselea al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” telespectatorii Antena 1 vor vedea imagini de la prima întâlnire a concurenților cu echipa de producție, când fiecăruia i se explică detalii despre formatul emisiunii și implicațiile acceptării de a-și testa relația și partenerul în Thailanda,

În episodul al șaselea al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii” telespectatorii Antena 1 vor vedea imagini de la prima întâlnire a concurenților cu echipa de producție, când fiecăruia i se explică detalii despre formatul emisiunii și implicațiile acceptării de a-și testa relația și partenerul în Thailanda, dar și posibilele consecințe și reacții pe care ei le pot avea în urma vizionării imaginilor cu acțiunea care se desfășoară pe insula partenerului. De la faptul că emisiunea nu reprezintă o vacanță, ci un test serios și foarte real al relației lor, până la faptul că ei înșiși vor fi responsabili de fiecare acțiune, lucru spus sau reacție, că nu există pauze de filmare și că își vor expune viața privată, într-un mod necenzurat, în fața a milioane de telespectatori, concurenții au fost informați că este posibil să treacă prin momente grele, să sufere, să își dorească să părăsească insula. Mai mult, li s-au prezentat și situații ipotetice care să îi ajute să gândească în perspectivă și să ia decizia de a participa la emisiune știind toate implicațiile, lucru acceptat de toți cei care s-au înscris.

Imaginile cu Diana și Andy sărutându-se vor crea reacții foarte puternice între toți concurenții, chiar dacă Ben spune că ea „se joacă”, vorbind despre strategia pe care Diana i-a spus-o înainte de a veni, cum că ea ar vrea să „ispitească” ispitele masculine și să le abandoneze după ce le cucerește. Însă celorlați concurenți lucrurile li se par totuși foarte reale și nu un joc. Totuși, cât de sigur se simte Ben și cât crede în această strategie, dar și ce discuții vor avea Ben și Liviu atunci când vor rămâne singuri, despre partenerele lor, este însă o altă poveste pe care fanii emisiunii o vor afla luni, de la ora 20:30 urmărind un nou episod din „Insula iubirii”. La rândul lui, Liviu declară că este deranjat de fotografiile pe care le vede cu Bianca și Sorin, de la ședința foto tematică și trăiește și el mai multe sentimente contradictorii. Pe cealaltă insulă, Sorin decide să o facă geloasă pe Bianca pentru ca ea să se apropie singură de el, acordându-i mai multă atenție Mariei. Cum va merge strategia, ce va simți Bianca, ce îi va spune lui Sorin, ce mărturisiri le va face Dianei și Mariei despre decizia ei și despre relația ei cu Liviu, rămâne de văzut luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Și tot luni are loc și prima ceremonie comună a focului, la care participă toate concurentele. Momentul va începe cu problemele Mariei și ale lui Cosmin legate de relația lor și dorința ei de a se căsători. Ce va afla Maria cu această ocazie despre părerea lui Cosmin și ce va povesti Alice despre interacțiunea lor, telespectatorii vor vedea în episodul de luni, 5 iunie, de la ora 20:30. DeeDee va lăsa pentru prima dată masca durității de-o parte, mărturisind că suferă pentru că este departe de Robert și că este puțin surprinsă că el nu pare la fel de trist ca ea. Ea va vedea și câteva imagini cu partenerul ei, care o vor deranja mai mult decât se aștepta.

Nici Alexandra nu va scăpa de emoții, mai ales când va afla că Aurel vrea să se pună într-o ipostază pe care acasă o considera dovada supremă de picare a testului, dacă ar fi văzut-o la partenera lui. Ce plan are Aurel, cu ce ispită și ce crede Alexandra că se va întâmpla în continuare, telespectatorii vor vedea în cel de-al șaselea episod. Doar pentru Diana această ceremonie a focului va fi una pozitivă, ea având cuvinte de mulțumire la adresa echipei, pentru prezența lui Andy pentru că „este exact cum mi-am dorit eu să fie un bărbat”, va spune concurenta.

Andy, de la „Insula iubirii” a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Diana: „Diana s-a despărțit de Ben, dar nu e o mar... Maria de la „Insula iubirii” a încins internetul cu o poză periculos de sexy! Costumul de baie a făcut furori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x