Antena Căutare

Bombă! Ispită în sezonul 5 "Insula iubirii", Ionuț Gojman o demască pe Mirela: "Minte cu nerușinare despre Hannelore"

Gojman o demască pe Mirela! A lăsat-o să vorbească despre ce s-a întâmplat pe Insulă, dar acum îi dă replica! Şi dă pe faţă totul! Cât e adevăr şi cât e minciună în spusele fostei sale iubite?

Gojman o demască pe Mirela! A lăsat-o să vorbească despre ce s-a întâmplat pe Insulă, dar acum îi dă replica! Şi dă pe faţă totul! Cât e adevăr şi cât e minciună în spusele fostei sale iubite?

"Fac acest story pentru că minciuna și prefăcătoria au ajuns la cote maxime și eu nu mai suport să văd atâta minciună și prefăcătorie din partea Mirelei. Draga mea, (...) noi nu aruncăm săgeți, doar ne uimim de ceea ce ești tu și cum minți cu atâta nonșalanță și cum te victimizezi atâta. (...) Să începem de la faptul că tu ai fost sunată prima să confirmi plecarea noastră în Thailanda și tu ai acceptat. Asta devenind o acuzație gravă la adresa mea, cum că te-am forțat să mergem în Thailanda.

În plus, te plimbi pe la emisiuni și minți că n-am mai vorbit și că nu ne-am mai văzut din martie. (...) Într-adevăr, relația noastră s-a terminat, dar noi ne-am văzut de zeci de ori. (...) Despre ce vorbim? Avem poze împreună. De unde atâta minciună? Cum să vorbești cu mine dimineața și seara să zici că n-ai mai vorbit cu mine? Unde vrei să ajungi cu minciuna și prefăcătoria asta? (...) Eu am atâtea mesaje când îmi vorbești despre Mircea, despre faptul că ai vorbit cu Hannelore de când ai venit acasă, când îmi scrii mie lucruri urâte despre persoane cărora le dau like?

Cum să faci atâta victimizare și minciună? Pentru ce? Vrei să-ți faci imagine? Fă-ți imagine pe numele tău. Ai fugit după doi iepuri, n-ai prins niciunul! Nu știu ce ai de gând, dar nu mai pomeni numele meu. Vezi-ți de planurile tale, de tine, dar nu mai pomeni de noi și nu mai minți”, a spus Ionuț.

Ispita Mircea face marea dezvăluire despre Mirela: „Vreau să știe toată lumea adevărul. Eu și Mirela...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x