Antena Căutare

Insula Iubirii, 21 iulie 2023. Ema Oprișan a cerut să discute cu Romeo Vasiloni, după bonfire. Ce a urmat: „A degenerat situația”

Ema Oprișan a cerut să discute cu ispita Romeo Vasiloni, după ce a văzut imaginile cu Răzvan Kovacs de la bonfire în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023. Concurenta a vrut să-l informeze pe bărbat că urmează să părăsească insula din cauza lucrurilor pe care iubitul ei le-a făcut cu ispita Daria Cuflic.

colaj foto cu ema oprisan, poza cu daniel mihai noaptea in camera la romeo vasiloni si poza cu oana monea si marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ce a discutat Ema Oprișan cu ispita Romeo Vasiloni în ediția 10 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ceremonia focului a adus vești mai puțin plăcute pentru Ema Oprișan, care a văzut noi apropieri între iubitul ei și Daria Cuflic. Mai mult, imaginile cu Răzvan Kovacs a făcut-o să se întrebe dacă mai are rost să ducă testul fidelității până la sfârșit.

Răvășită de atitudinea partenerului său de pe cealaltă insulă și sfâșiată de durere, concurenta a cerut să discute cu ispita Romeo Vasiloni odată cu întoarcerea de la bonfire. Aceasta a ținut neapărat să își ceară scuze pentru conflictul dintre ei și să-l anunțe că urmează să plece acasă.

„Plec acasă! Tu ce crezi că mai aștept să facă? Mi se pare că Răzvan a renunțat la respectul nostru pentru cuplu. A călcat pe tot ce înseamnă dragoste. Nu știu dacă să renunț și să plec sau să rămân și să văd mai multe. Tind mai mult să plec decât să rămân”, a mărturisit Ema Oprișan.

Citește și: Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Ce răspuns a dat Bianca Giurcă, după ce a fost întrebată dacă Marius Moise a căzut în ispită

În timp ce stătea la masă cu Bianca Giurcă, tânăra i-a cerut lui Daniel Mihai să îl trezească pe Romeo Vasiloni: „Te duci sus? Vrei, te rog, să treci pe la Romeo și să-l trezești. Zi că vreau să vorbesc eu cu el”.

„Hai, mă! Pleacă acasă, a degenerat situația”, i-a spus Daniel Mihai colegului său de emisiune.

Ce confesiuni i-a făcut Ema Oprișan lui Romeo Vasiloni, după bonfire în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023

Romeo Vasiloni nu a stat prea mult pe gânduri și a mers să discute cu Ema Oprișan, singura femeie care i-a atras atenția în Thailanda.

„Eu o să plec la ora 8 și voiam să îmi cer scuze că am avut disputa aia. O să plec pentru că am văzut tot. Mi-e rușine doar că o să mă vadă Noah peste câțiva ani”, a început concurenta să-i spună ispitei masculine.

Ema Oprișan și Romeo Vasiloni au stat la vorbă ore întregi. Bărbatul a încercat să o facă pe concurentă să rămână în Thailanda pentru a duce testul la final. De altfel, acesta i-a dezvăluit că nu își dorește ca tânăra să părăsească emisiunea.

Oana Monea și Marius Moise, replicile dure care au atras atenția tuturor în ediția 10 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 21 iulie 2023

În timp ce iubita lui plângea în cameră pe cealaltă insulă, Marius Moise purta o conversație neașteptată cu Oana Monea. Ispita feminină l-a luat la rost pe concurent, spunându-i că a ignorat-o în ultimele două zile.

„Cum mine ce ai de nu vorbești? Nu vrei să vorbim 5 minute”, i-a zis blondina.

„Mi se pare că a fost o chestie reciprocă!”, a completat-o Marius Moise.

Citește și: Insula Iubirii, 20 iulie 2023. Alin Simoiu, dialogul care a surprins-o pe Bianca Giurcă. De ce s-a enervat Ana Maria Măriuță

Concurentul i-a lăsat pe toți mască după ce s-a întors de la date și nu a salutat-o pe ispita feminină. Oana Monea nu s-a mai putut abține și a scos în evidență faptul că iubitul Biancăi Giurcă este infidel.

„Mie nu-mi curg ochii după femei. Mi s-a părut și de la tine o forțare când ai venit la mine în cameră”, a mai fost o altă replică a lui.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Cum au reacționat părinții Oanei Monea când au aflat că va merge la Insula Iubirii ca ispită. Aceasta a dat detalii din ... Insula Iubirii, 21 iulie 2023. O ispită feminină a părăsit Thailanda. Ce au votat concurenții. Pe cine au ales la următo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x