Insula Iubirii

Ne revedem vara viitoare!

„Mămica” Medana, mesaj emoționant pentru fani: „Nu credeam Insula Iubirii va avea un impact atât de mare şi că, după un an...” A făcut anunțul!

 
+3 click pentru
galerie

În urmă peste un an, Medana şi Robert mergeau în Thailanda unde aveau să trăiască aventura vieţii lor.

După zeci de cuvinte urâte şi dezamăgiri profunde, cei doi s-au regăsit în ultima zi petrecută pe insulă. Tot atunci aveau să se transforme din copii în viitori părinţi. Acum, foștii concurenți de la ”Insual Iubirii” se iubesc mai mult ca oricând și-și cresc frumos bebelușul.

Într-un mesaj postat recent pe Facebook, Medana a ținut să le mulțumească încă o dată celor care au susținut-o, fanilor. Cuvintele sunt de-a dreptul emoționante:

„Nu credeam că Insula Iubirii va avea un impact atât de mare şi că, după un an când "fac curat" la mesaje, găsesc sute de alte mesaje care nu mi-au apărut până acum, pline de încurajări, vorbe frumoase şi oameni care ne-au fost alături şi încă ne sunt, deşi pe ecran acum e altcineva. Vă mulţumesc tuturor, nu e nici o laudă acest mesaj, ci pur şi simplu o recunoștiinta faţă de voi care, timp de un an ne-aţi făcut ziua mai frumoasă! Mulţumim din suflet şi va dorim multă iubire şi fericire lângă cei dragi vouă!”, a scris Mrdana pe Facebook.

Voi ce i-ați transmite fostei concurente?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

Urmăreşte Insula iubirii integral si pe Antena Play: https://goo.gl/El7zqk. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe