Antena Căutare

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit tată. Primele imagini cu micuțul Liam

Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit tată. Bărbatul și Simona, iubita lui, au un băiețel superb, pe care l-au numit Liam.

mircea moldovan imbracat in costumul de ispita la insula iubirii Galerie
Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit tată. Bărbatul și Simona, iubita lui, au un băiețel superb, pe care l-au numit Liam | Antena 1

Mircea Moldovan trece prin momente speciale după ce a devenit tată. Iubita lui a adus pe lume, prin cezariană, un băiețel superb. Fericiții părinți au ales numele ”Liam”, dar se gândesc și la un al doilea prenume.

Primele declarații ale lui Mircea Moldovan după ce a devenit tată

Mircea Moldovan a făcut declarații despre nașterea fiului său, Liam. El a povestit că Simona nu se simte tocmai bine, însă sunt extrem de fericiți să fie trei.

”Nu știu cum să vă descriu ceea ce simt acum. Sunt senzații de bine, surprins, emoționat, plăcut, bucuros, trist, obosit. Este o senzație super. De nedescris, oricum. Se numește Liam Moldovan. Ne gândim să îi punem și al doilea nume. În câteva zile când vim merge la primărie să îl declarăm. Are camera lui. Am pregătit deja tot.

Citește și: Mircea Moldovan, fosta ispită de la Insula Iubirii, se mândrește cu o iubită superbă. Cum arată bruneta care l-a cucerit

În prima zi în care am fost acolo nu m-au lăsat să îl strâng în brațe, sincer să fiu, din cauza COVID. Mi-au dat voie 10 minute să vin să-l văd pentru că intram toți. Stăteau deja 10-15 tătici care așteptau să își vadă copilul.

Nu m-au lăsat să-l strâng în brațe în prima zi, dar vineri când am fost și i-am adus acasă am simțit ceva deosebit. În afara faptului că este micuț, micuț pentru mine, eu sunt prea mare, este o senzație. Să ții în brațe ceva atât de fraged este ceva deosebit.”, a spus Mircea.

El a mai adăugat că Simona, iubita lui, a avut o operație mai dificilă. ”Acum își revine și ea. Nu stă destul de bine, este cam obosită. Trebuia să fie născut natural, dar a devenit cezariană.”, a mai spus fosta ispită de la Insula Iubirii la Antena Stars.

Citește și: Ce mai face și cât de schimbată e Teodora Mocanu, fosta iubită a lui Eusebiu Cristea de la Insula Iubirii

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x