Antena Căutare

Roxana Rapailă de la Insula Iubirii, apariție ce a aprins imaginația fanilor! Ispita s-a pozat în cadă, în ipostaze îndrăznețe

Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram atunci când s-a pozat în timp ce făcea baie în cadă, acoperită fiind doar de spumă.

colaj foto cu roxana rapaila de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Roxana Rapailă a fost ispită la emisiunea Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Roxana Rapailă a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite ispite de la Insula Iubirii sezonul 7. Bruneta are un corp de invidiat și reușește să întoarcă imediat privirile celor din jur.

Într-una dintre fotografiile publicate de ea pe Instagram, bruneta apare într-o ipostază îndrăzneață: goală în cadă, aceasta este acoperită doar de spumă.

Cum s-a pozat ispita Roxana Rapailă de la Insula Iubirii sezonul 7. Bruneta a aprins imaginația fanilor

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii am putut s-o cunoaștem pe Roxana Rapailă, o tânără în vârstă de 25 de ani care a decis să vină în Thailanda pentru a demonstra că este o ispită.

Citește și: Daria Cuflic, filmată într-o ipostază ce a aprins imaginația fanilor. Cum a fost surprinsă ispita de la Insula Iubirii sezonul 7

Ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 7 nu este străină camerelor de filmat. Telespectatorii au avut ocazia să o vadă pe micile ecrane ale televizoarelor în emisiunea Burlacul din 2021, unde a luptat pentru inima protagonistului. Pe atunci avea doar 23 de ani și era mai pregătită ca niciodată să își caute sufletul pereche. La Insula Iubirii sezonul 7, aceasta a dorit să testeze fidelitatea celor 5 cuplurin venite în Thailanda.

Citește și: Insula Iubirii sezon 7. Cum arăta Roxana Rapailă fără intervențiile estetice. Fanii nu au recunoscut-o în imaginea de acum 11 ani

Nu puțini au fost cei care au apreciat-o și au fost cuceriți de formele sale de invidiat. În prezent, bruneta are mai bine de 75 de mii de urmăritori pe Instagram și fiecare poză a sa face senzație. Una dintre ele a reușit chiar să aprindă imaginația fanilor. Bruneta s-a pozat goală, în cadă, în timp ce se răsfață cu o baie cu spumă. Senzuală și sexy, Roxana Rapailă a adunat instant mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foștii participanți din sezonul 7 Insula Iubirii au revenit într-o serie de interviuri în care au retrăot momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității pot fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul poate afla detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate au fost spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii, dar și de ispitele care au fost la vile. De asemenea, sezonul 7 integral poate fi vizionat pe AntenaPLAY.

Daria Cuflic, filmată într-o ipostază ce a aprins imaginația fanilor. Cum a fost surprinsă ispita de la Insula Iubirii s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x