Antena Căutare

Surpriză de proporții! Robert, devastat de poza Medanei cu Matei, dar consolat de ispita Deea

Ceremonia Focului nu a fost singura veste de pe cealaltă insulă, pentru că în fiecare camera a băieților se afla câte o fotografie a partenerelor lor, în ipostaze provocatoare, alături de ispite.

Ceremonia Focului nu a fost singura veste de pe cealaltă insulă, pentru că în fiecare cameră a băieților se afla câte o fotografie a partenerelor lor, în ipostaze provocatoare, alături de ispite.

Vizibil afectat de apropierea dintre iubita sa Medana și Matei, Robert a ales să se izoleze și sa nu discute nimic despre acest subiect. Însă Deea s-a străduit cât a putut să îl facă să uite imaginea care îl urmărește, fără prea mulți sorți de izbândă.

"Nu mai rezist. Dacă mai trec o dată prin Bonfire.... Din ce am văzut, poate mă mint, poate nu, eu cred că și ei îi este greu".

Robert pare să se contrazică și nu dorește să ofere mai multe explicații legate de comportamentul său. Oare va reuși Deea să îl facă să uite de Medana? Sau Medana îl va da uitării?

Gelos din cale afară, Hamude îşi expune părerea jignitoare despre Sorin: "E cel mai umflat dintre toţi"... Robert şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de fete! Dorința ispitei, de la miezul nopții, nu a putut fi divulgată în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x