Antena Căutare

Vă mulţumim! „Temptation Island – Insula iubirii”, lider de audiență la nivelul publicului comercial

Ediția a patra e emisiunii „Temptation island – Insula iubirii” difuzată marți, 24 mai, la Antena 1 între 20.29-23.09 a fost lider de audiență pe publicul din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 cu o audiență medie de 7,4 puncte de rating și 17,2% cotă de piață.

Ediția a patra e emisiunii „Temptation island – Insula iubirii” difuzată marți, 24 mai, la Antena 1 între 20.29-23.09 a fost lider de audiență pe publicul din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 cu o audiență medie de 7,4 puncte de rating și 17,2% cotă de piață.

Ediția de marți a adus pe insula fetelor tristețe și dezamăgire, în timp ce pe insula bărbaților au apărut primele cupluri oficiale: Alin și Cătălina, Sașa și Maria, care nu s-au mai ferit să se îmbrățișeze, să-și facă poze, să se sărute pe obraz și să caute orice apropiere între ei. În timp ce Alice regretă faptul că în timpul relației sale nu a observat anumite lucruri pe care le-a aflat despre Alin în doar trei zile petrecute pe insulă în compania ispitei Cătălina, la rândul ei, Elena, vizibil deranjată nu atât de apropierea lui Sașa de ispita Maria, cât mai degrabă de faptul că a fost bârfită public, este hotărâtă să-și recâștige libertatea și să se arunce în brațele ispitei pe care o place încă din primul sezon al emisiunii difuzate de Antena 1.
Jojo l-a ales pe Marius pentru a petrece o zi întreagă alături de el, iar în acest timp au vizitat una dintre cele mai frumoase peșteri din lume, descoperită în urmă cu 200 de ani. Și tot în ediția de marți, Alin și Cătălina au mers, spre supărarea lui Cristi, la primul lor date, printre elefanți, urși, cimpanzei, maimuțe urlătoare. Aici, Alin i-a povestit Cătălinei că vrea să facă niște schimbări importante în viața lui la întoarcerea din Thailanda: să-și termine facultatea, să-și găsească un job și să se apuce de sport.
Spre marea ei bucurie, Elena va petrece o zi întreagă alături de Matei, căruia-i va spune că relația ei cu Sașa s-a încheiat. Pentru că despărțirea de cel cu care a venit pe „Temptation Island – Insula iubirii” nu a părut să o afecteze absolut deloc, Matei se va strădui să găsească o explicație pentru comportamentul cel puțin ciudat al Elenei. În aceeași seară, Cristi a încercat să se consoleze după eschiva Cătălinei în brațele Franceascăi, numai că fiind blocată de partenrea sa, a fost nevoit să iasă cu Ramona, care însă nu-l atrage deloc.
Odată întoarse de la date-uri, fetele au trecut peste câteva momente greu de suportat. Din nefericire, imaginile Radu Vâlcan la ceremonia focului au adus lacrimi și dezamăgire pe insula fetelor, care vor fi absolut șocate să vadă cât de mult au avansat relațiile dintre partenerii lor și ispite.

Ce decizii iau feţele și cum evoluează relațiile pe insula băieților, telespectatorii vor afla marți, 24 mai, de la ora 20.30, la Antena 1.
Sursa:Kantar Media

A uitat complet de Elena! Sasha îi face ispitei Maria mărturisiri incendiare: "Mă atragi rău de tot"... Desfrâul de pe insula băieților deschide ochii fetelor pe „Temptation Island – Insula iubirii”! Cât de mult le vor lăsa ...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x