Antena Căutare

Ce a pățit Mihai Bendeac, după ce a avut Covid-19: „A fost datoria mea să spun lucrul acesta”

Întrebat dacă s-a schimbat ceva în viața lui după ce a fost infectat cu Covid-19, Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri incredibile.

Ce a pățit Mihai Bendeac, după ce a avut Covid-19: „A fost datoria mea să spun lucrul acesta”
Mihai Bendeac, dezvăluiri despre ce a pățit după ce a avut Covid-19

În luna mai a acestui an, Mihai Bendeac, celebrul jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, a anunțat faptul că a ieșit pozitiv la Covid-19 (noul coronavirus).

Acum, într-un interviu oferit în exclusivitate, Mihai Bendeac a dezvăluit ce a pățit, după ce s-a aflat că are coronavirus.

citește și: Mihai Bendeac are mașină nouă, dar culoarea i-a uluit pe fani! Ce conduce acum juratul iUmor

„Atunci când am făcut public lucrul respective eram prima persoană cu notorietate, care vorbea despre treaba asta. A fost un val uriaș de pe care nu l-am băgat în seamă, dar cred că a fost datoria mea să spun lucrul acesta. Și vreau să zic o chestie, după ce s-a întâmplat treaba asta, în zilele următoare, întâlneam trei tipologii de oameni.

Adică îi întâlneam pe cei care se uitau la mine cum se uită babele la mort, adică ziceai că umblu pe stradă cu capacul de la sicriu deschis, mai era a doua categorie de oameni care mă priveau extrem de circumspecți și poate să spun că se și fereau puțin și altă categorie care lua totul extrem, extrem de normal”, a spus Mihai Bendeac.

citește și: Mihai Bendeac a încercat să spargă fistic cu posteriorul, la „iUmor”! „O, mamă! Am încercat și eu”

„Până la urmă este un virus și marea lui problemă este că se împrăștie foarte, foarte ușor”, a mai adăugat juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să descoperi mai multe informații desore acest subiect.

Georgiana Lupu, campioană națională la bob, își încearcă glumele pe scena „iUmor”... Trupa Azur i-a făcut pe Delia și Bendeac să danseze pe masă, la „iUmor”! „Delia, spune, mă iubești?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x