Antena Căutare

Celebrul iluzionist Johannes le dă fiori reci juraților „iUmor”! Cheloo, reacție neașteptată

Johannes, cel mai cunoscut iluzionist din România va apărea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în fața juraților iUmor cu un număr care le va da fiori reci.

Celebrul iluzionist Johannes le dă fiori reci juraților „iUmor”! Cheloo, reacție neașteptată Galerie
Iluzionistul Johannes, spectacol de senzație la emisiunea „iUmor”

Johannes a devenit unul dintre cei mai cunoscuți magicieni din România după ce a fost călcat de o maşină, îngropat de viu sau după ce a umblat pe apă, iar duminica aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1, le rezervă juraților iUmor o experiență de-a dreptul înfricoșătoare.

Iluzionistul Johannes, spectacol de senzație la emisiunea iUmor de la Antena 1

”Am avut un moment de înălțare și, ca un pasionat de magie ce sunt, l-am trăit cu totul!”, a spus Cheloo.

citește și: Povestea Cristinei Șchiopu de la iUmor. Cine este vedeta de pe TikTok care l-a uimit pe Mihai Bendeac cu viteza cu care vorbește

Rămâne însă de văzut cum va ieși Mihai Bendeac din aceste situații și cum vor juriza el, Delia și Cheloo numerele fetelor!

Celebrul iluzionist Johannes le dă fiori reci juraților „iUmor”! Cheloo, reacție neașteptată

Iluzionistul Johannes, spectacol de senzație la emisiunea „iUmor”

Iluzionistul Johannes, spectacol de senzație la emisiunea „iUmor”

Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x