Antena Căutare

Cornel Palade și Romică Țociu au primit titlul de Original Gangsters de la jurații iUmor: „Trăiau momentul. Îmi place să văd asta“

Cornel Palade și Romică Țociu au revenit pe scena iUmor, după ce au acceptat invitația la Gala de Vacanță, o ediție specială care va încheia sezonul 14 cu explozii de glume, actorie, muzică și dans. Altfel spus: terapii prin comedie care îi vor face pe telespectatori să se amuze.

Cornel Palade și Romică Țociu au primit titlul de Original Gangsters de la jurații iUmor: „Trăiau momentul. Îmi place să văd asta“ Galerie
Cornel Palade și Romică Țociu au primit titlul de Original Gangsters de la jurații iUmor: „Trăiau momentul. Îmi place să văd asta“ | Antena 1

Cei doi comedianți au făcut un show impresionant, iar Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia și Cheloo i-au numit Original Gangsters.

Momentul realizat de Cornel Palade și Romică Țociu, discuțiile purtate de ei cu jurații iUmor și surprizele care s-au petrecut pe platoul de filmare, telespectatorii le pot descoperi duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Mirela Vaida, moment de excepție în gala de încheiere a sezonului 14 iUmor. Paula Chirilă, Cristi Iacob,Cosmin Natanticu, invitați

Cornel Palade și Romică Țociu au stârnit hohote de râs încă de la primele replici

Îmbrăcați pentru o gală care duce cu gândul la zilele însorite de vară, pline de distracție, Cornel Palade și Romică Țociu au stârnit hohote de râs încă de la primele replici. Scenetele lor au fost urmate de cântece cu versuri despre subiecte actuale din România și nu numai.

„Bravo! Râdeți voi, dar nu e râsul vostru! Vine ea factura“, a exclamat Romică Țociu.

La testimoniale, Nelu Cortea a mărturisit: „Acestea sunt momentele pe care le ador în emisiunea iUmor! Și… cum și-a smuls peruca aceea, excelent!“, iar Delia a spus că a fost impresionată de vocile celor doi actori: „Ei cântă foarte bine, au exercițiu de respirație foarte bun. Deși se agită foarte mult, au respirație și exercițiu, nu dau pe lângă, vezi că nu falsează. Totul a fost foarte metric, foarte studiat, foarte calculat – da, nu știam treaba asta despre ei“.

Ce invitați vor mai apărea în cadrul Galei de Vacanță de la iUmor, sezonul 14

Cornel Palade și Romică Țociu au avut câteva glume și cu vedete internaționale:

„Uite, aseară, am ajuns acasă, am pus capul pe pernă. După două secunde, am adormit. Cine crezi că intră la mine în cameră? În vis… Madonna. Da, pe cântăreața Madonna! Și apoi le-am visat pe Nicole Kidman și pe Shakira“, a spus Cornel Palade, iar bunul său prieten i-a cerut amănunte indiscrete, aducând zâmbete în platoul de filmare.

Ulterior, momentul celor doi comedianți a continuat cu o dedicație specială pentru Klaus Iohannis.

„E incredibil ce melodii au ales!“, a exclamat Cheloo, iar Cătălin Bordea a precizat: „O.G., man! Original Gangster! Adică oamenii ăștia doi, din punctul meu de vedere, sunt Original Gansters! Oricât s-ar chinui oamenii în comedie – fresh, nefresh, actual, neactual – cu Romică Țociu și Cornel Palade nu am simțit când a trecut momentul. A fost ca o erupție de energie“. „Am văzut doi oameni care practică meseria asta de 30 și ceva de ani și nu mai voiau să plece de pe scenă. Practic, trăiau momentul. (…), mie îmi place când văd asta. Mi se pare că oamenii ăștia chiar și-au trăit meseria cu adevărat și îi recunosc ca fiind artiști de comedie. Eu cred că niciodată nu o să fie prea bâtrâni pentru umor, așa cum nici Gică Petrescu n-a fost vreodată prea bătrân pentru muzică“, a declarat Cheloo la testimoniale.

În cadrul Galei de Vacanțe vor fi prezenți următorii invitați: Radu Pietreanu, George Tănase, Cosmin Natanticu, Sică, Varză, Mirela Vaida, Paula Chirilă, Cristi Iacob, Eliza Natanticu și Radu Țibulcă. Suprizele pregătite pentru ediția de încheiere a sezonului 14 iUmor, telespectatorii le pot urmări în cursul serii de duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Connect-R, show dublu pe scena iUmor în cadrul Galei Estivale. Impersonarea impecabilă, realizată de George Tănase

Mirela Vaida, moment de excepție în gala de încheiere a sezonului 14 iUmor. Paula Chirilă, Cristi Iacob,Cosmin Natanticu... Gala de Vacanță, 11 iunie. George Tănase aka Radu Mazăre a rememorat epoca de aur din Mamaia, înainte să fie săltat de m...
Video iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Natanticu: Traduc mesaje transmise de arhangheli! iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică l-a scos din minți pe Natanticu: Traduc mesaje transmise de arhangheli! Sambata, 30.09.2023, 23:22
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență, seara trecută, la Antena 1

Cel de-al treilea episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, în intervalul 19:59 – 23:22, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor.

Duminica, 01.10.2023, 10:28
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Măicuța Cosmică s-a ales cu o cerere în căsătorie din partea lui Cheloo: „Acceptați?”

Măicuța Cosmică a revenit la iUmor și în cel de-al 15-lea sezon, cu forțe proaspete, dar și cu foarte multe lucruri importante de transmis. După ce a împărtășit din „profețiile” sale, iar pe Cosmin Natanticu l-a scos din minți, Cheloo a făcut o mișcare neașteptată!

Sambata, 30.09.2023, 23:10
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Alex Cazacu, numărul care a stârnit primele certuri între jurați: „Nu e telenovelă aici!”

Alex Cazacu a stârnit o serie de reacții neașteptate din partea juraților celui mai nou sezon iUmor. Deși intenția lui a fost să își „testeze” materialul pe scena de comedie, prestația sa nu a fost pe placul lui Cătălin Bordea. Iar Cosmin Natanticu a sărit în apărarea concurentului. Ce a urmat!

Sambata, 30.09.2023, 22:48
iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele

iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele

Una visătoare și alta realistă, gemenele Izabela și Andrada Tripon au creat pe scena celui mai nou sezon iUmor un număr la care jurații nici că se așteptau. Iar reacția lui Cătălin Bordea a fost una de vis. Iată ce propunere i-a făcut juratul uneia dintre ele!

Sambata, 30.09.2023, 22:35
x