Antena Căutare

"Dacă ești prost, poți să fii în orice zodie" Adrian Lungu, momentul de stand-up comedy care a stârnit hohote de râs. "Ești un moldovean dezaxat!"

Adrian Lungu s-a prezentat pe scenă iUmor cu un număr de stand-up comedy, care a antrenat juriul. De la viaţa de cuplu, vacanţe, horoscop, până la poveştile tradiţionale despre moldoveni.

Adrian Lungu s-a prezentat pe scena iUmor cu un număr de stand-up comedy, care a antrenat juriul. De la viaţa de cuplu, vacanţe, horoscop, până la poveştile tradiţionale despre moldoveni.

Şi ce credeţi? Până şi primul faraon a fost moldovean, după cum ne povesteşte concurentul nostru: "S-au găsit recent nişte săpături la Dorohoi şi s-au găsit trei piramide din chirpici, iar la 200 de metri era Sfinxul lui Capatos din lut".

După ce i-a luat la rând pe juraţi cu întrebarea "Voi credeţi în Horoscop?", Adrian a simţit nevoia să îşi exprime şi el părerea umilă: "Nici eu nu cred. Dacă eşti prost, poţi să fii în orice zodie".

Momentul a smuls ropote de aplauze, hohote de râs și aprecieri speciale: "Bă moldovene, eşti bun! Îţi mulţumim frumos. Continuă, eşti un moldovean dezaxat!", l-a apreciat Chelo, într-un mod mai special.

Cei trei jurați s-au amuzat copios, aşa că Adrian Lungu a primit trei Like-uri.

Momentul care va face istorie! Doina Teodoru i-a luat la mișto pe juraţi! "Cheloo, îmi aminteşti de tata. Aşa se ui... "Tarzan, Măicuța Domnului lui Bendeac" pe scena iUmor! "Sunetele astea le-am auzit toată viața, când cole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x