Doamne, Dumnezeule, ne-a făcut să uităm şi de "Tatăl Nostru"! Vi-l amintiţi pe Ionuț Rusu, cu cele mai tari rugăciuni funny? Un ALT-FEL de Cheloo: ”Am râs până am simțit că mă sufoc!”

De-a lungul celor patru sezoane „iUmor”, au fost muuuuulte momente memorabile pe scena celei mai iubite emisiuni.

De-a lungul celor patru sezoane „iUmor”, au fost muuuuulte momente memorabile pe scena celei mai iubite emisiuni.

Și cum le-am putea uita? Dar cum suntem în Postul Mare, să purcedem asupra unui număr pur și simplu senzațional. Se întâmpla în toamna anului trecut și atunci am avut ocazia să vedem un altfel de Cheloo la masa juraților, unul învins de „iUmorul” unui concurent!”

De-a lungul timpului, pe la "iUmor" şi-au făcut apariţia sute de concurenţi, însă puţini sunt cei care ne-au făcut să râdem cu gura până la urechi. Însă cei care au reuşit nu i-am putut uita prea uşor, mai ales că i-am găsit ulterior pe Youtube.

I-am învățat replicile pe de rost

De multe ori, am înroşit butonul de REPLAY, încercând să le învăţăm replicile, să mai vedem o dată reacţia juraţilor şi nu numai!

Râzi cu lacrimi când o să revezi fazele astea! Ne-a făcut să uităm şi de "Tatăl Nostru"! Vi-l amintiţi pe INEGALABILUL Ionuț Rusu, cu cele mai tari rugăciuni funny? Chiar şi juratul Cheloo nu s-a putut abţine! ”Am râs până am simțit că mă sufoc!”, a recunoscut artistul după o porţie sănătoasă de râs!

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, începând de duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ultimele știri