Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

iUmor

SÂMBĂTA | ORA 20.00

Mihai Bendeac, îndrăgostit iremediabil de o concurentă, în cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor'': ,,Era ca un înger, diafană, frumoasă și cu obrăjorii rumeni”

Cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor''a surprins jurații și publicul cu momente extrem de inspirate și haioase, menite să nu treacă mai departe nepremiate! Află care sunt concurenții care merg mai departe în finală!

iUmor. Sezon 6. Ediția 5. Cea de-a cincea ediție a noului sezon „iUmor” a început cu un moment de excepție al Anei Maria Caliță, invitat special pe scena ,,iUmor''! S-au spus glume spumoase care au făcut jurații să râdă cu lacrimi. Printre numerele artistice spectaculoase, nu au lipsit nici tensiunile între jurați și concurenți, dar la final, talentul a învins orice problemă!

Ana Maria Calița are o veste încurajatoare pentru toți românii cu credite la bancă: ,,Vreau să vă anunț că banca nu te lasă să mori. Banca vine după tine, oriunde te-ai duce!’’

Ana Maria ne asigură că banca nu ne lasă niciodată să ne simțim singuri. Dacă, de exemplu, am fi înșelați, mesajul băncii nu va întârzia să apară: ,,Hei, plângi ca proasta? Avem un credit de nevoi personale. E pentru tine!’’

În continuare, Ana Maria vorbește despre un grup de facebook al comunității unde s-a mutat. Din păcate, a dat peste mulți vecini nemulțumiți, dar stați așa, că pentru fiecare, există o rezolvare! Unele dintre vecine sunt tare deranjate de alte vecine care fac sex și țipă la 5 dimineața: ,,Nu serios, asta te deranjează pe tine? Țipă ea, țipă și tu! E porn hub live, fă-i concurență! Du-te peste ea, nu știi ce are acolo!’’

Lista cu nemulțumirile vecinilor este lungă, așa că nu rata să descoperi secretele din culisele blocului Ana Mariei!

#FostelePăcătoase, Taisia și Loreta, credincioasele anului 2019, vin pe scnea celei de-a cincea ediție a sezonului 6 cu un moment de excepție!

Loreta și Taisia sunt două doamne respectabile și cu multă frică de Dumnezeu. Nimeni nu știe când au căpătat frica de divinitate, dar e clar pentru toată lumea că sunt conectate la tot ce e nou pe rețele de socializare.

Jurații au privit momentul cu admirație, mai ales Cheloo, care a avut o singură nemulțumire: „Nu-mi place fumul de lumânări”.

Ciprian i-a dat „cădere” lui Cheloo: „20 CM..., dar în pantaloni ai 14”. Juratul ,,iUmor'' a avut o reacție fabuloasă.

Ciprian este un tânăr cu talent, un talent pe care-l pune-n rime și-l cântă în ritm de hip hop. A avut un moment, care l-a iritat pe Cheloo, dar juratul ,,iUmor'' a reușit să-și stăpânească emoțiile și să-l mintă cu seninătate.

Horia Boteanu a venit în fața juraților ,,iUmor'' în cea de-a cincea ediție a sezonului 6, cu un moment unic de pantomimă și dans! O energie debordantă pe care nu o vezi în fiecare zi! Reacția lui Cheloo a surprins publicul!

Rebecca Herrera, moment de senzație la ,,iUmor''! Cheloo a desenat o figură indecentă: ,,Au fost aceste cercuri rotunde de două ori, e ceva ce coboară, nu o să spun ce anume, dar cred că v-ați dat seama că știu despre ce este vorba!''

Bendeac s-a îndrăgostit! Da, așa cum auziți! Rebecca Herrera, una dintre concurentele de la ,,iUmor'' l-a făcut pe Bendeac să tremure de emoție la vederea și ascultarea ei.

Rebecca Herrera are puteri magice! Concurenta de pe scena ,,iUmor'' vede cu urechile și cu ochiul din palmă, lucru pe care îl va dovedi în timpul unei demonstrații palpitante.
După desenarea unui cerc pe tablă, concurenta îi supune pe jurați unui test: aceștia trebuie să închidă ochii și să audă ce a desenat!

Surprinzător, majoritatea juraților chiar au auzit ceea ce a desenat Rebecca, moment în care au început să înțeleagă logica demonstrației.

Urmează următoarea etapă, cea legatului la ochi, la care Mihai se declară extrem de mulțumit: ,,Sunt așa de fericit că fac asta!''

După ce a fost legată la ochi, Rebecca a solicitat ajutorul juraților pentru a face demonstrația completă!

Pipino nu renunță ușor. Jurații de la ,,iUmor'' au tresărit când și-au revăzut ,,vechiul prieten''! Delia: ,,Este un simbol al artistului care nu se lasă

Pepino, sursa de divertisment a sute de oameni de la munte, a venit pe scena de la ,,iUmor'' pentru a-i distra pe români! Deși a mai fost pe aceeași scenă, Pipino vine de data aceasta cu îmbunătățiri de stil, design și numere de umor noi!

Petrică Iștoc are în cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor'' o veste excelentă: ,,Mie mi se pare că țara asta s-a mai îndreptat''

Concurentul aduce în discuție noua lege de interzicere a pungilor de plastic: ,,căci asta ne lipsea''. Cele 3 argumente ale lui Petrică vizavi de această lege, ține jurații cu sufletul la gură și amuză spectatorii din sală.

Trecând de la pungi la război, Petrică amintește de Ștefan cel Mare care mergea la război cu moldovenii, căci erau erau mai ușor de convins!

Adi Bobo revine în forță la cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor'' cu un număr de stand-up comedy spumos și amuzant: ,,Cartierul Berceni e foarte liniștit. În fiecare noapte am oameni care îmi verifică clanța să vadă dacă ușa e închisă!''

Adi Bobo, fan al cartierului bucureștean Berceni, povestește pățaniile lui: ,,Eu m-am mutat în Berceni și îmi place cartierul respectiv, nu neapărat că femeile au mai multe săbii decât bărbații''. Nici cu vecinii, Adi Bobo nu are griji. Dacă în alte locuri, oamenii stau cu îndoială dacă și-au închis ușa, în Berceni, vecinii grijulii se asigură ei că ți-ai închis-o!

Adi nu omite nici alte subiecte cu greutate, precum Ion Iliescu sau gramatica limbii române, transformând numărul de la ,,iUmor'' într-un moment artistic desăvârșit!

Jurații au fost impresionați de revenirea lui spectaculoasă la cea de-a cincea ediție a sezonului 6 ,,iUmor'', declarând că le-a fost dor de el!

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro