Antena Căutare

EXCLUSIV: Interviu cu Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezonul 10. "Aș da orice să mai beau o cafea cu tata"

Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezonul 10, a împărtășit lucruri despre el pe care nu le-a mai spus până acum, într-un interviu exclusiv. Uite o parte din povestea celui care a câștigat sezonul 10 al celui mai mare show de divertisment din România, iUmor, și cui spune Andrei Garici că îi datorează acest lucru.

Când stai de vorbă cu Andrei Garici, ai mai tot timpul zâmbetul pe buze. Și la fel și el. Când povestește despre el, o face cu seninătate. Este relaxat și reușește să transmită o stare de bine. Spune că nu el a fost cel care a realizat prima dată că este amuzant, ci a început să conștientizeze acest lucru pe măsură ce tot mai mulți oameni au început să îi repete asta, mai în glumă, mai în serios. Povestea începe în primii lui ani de școală...

Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezonul 10, interviu exclusiv

"Eu nu mi-am dat seama că sunt amuzant, mi s-a spus. Cred că, nu știu, cred că în clasa I. 'Ești foarte amuzant, Andrei. Nota 4!' Nu, de fapt... Până în clasa a IV-a nu am avut din-astea. Faptul că eram amuzant nu era sancționat cu nota 4. După clasa a IV-a am fost și sancționat cu nota 4".

Așa și-a început Andrei Garici povestirea, cu o glumă, cum era și normal, și nu s-a oprit aici.

Andrei Garici, câștigător iUmor, sezonul 10. Ce va face cu banii și cui trebuie "să îi facă cinste"

Andrei Garici a câștigat 20.000 de euro la iUmor, sezonul 10, și toată lumea a fost curioasă să vadă ce va face cu banii. Tentația este mare, oportunitățile sunt multe, dar răspunsul lui Andrei a fost scurt și la obiect: "N-am să fac nimic cu banii ăia. Adică o să-mi lichidez niște credite. Sincer. Știu că nu e un răspuns așa, să zici 'Mamă!", a mai spus Andrei Garici în interviul exclusiv.

Citește și: Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 iUmor. Finala iUmor, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Cum au reacționat prietenii și familia lui Andrei Garici: "S-a urlat, s-a stricat o canapea"

Vestea că Andrei Garici a câștigat a avut efect de domino printre toți apropiații: "Familia a rămas fără glas. Îți dai seama că a fost un șoc. S-a urlat, s-a stricat o canapea, s-a vărsat o sticlă cu bere", a declarat Andrei Garici, iar apoi a continuat: "Bunicii mele trebuie să îi fac cinste. Am fost la ea, cu o săptămână înainte și am rugat-o: 'Mamaie, mă ajuți să îmi promovez și eu numărul din finală?' Ea nu înțelegea, are 86 de ani, și zice 'Da, ce trebuie să fac?'. Și zic: 'Să spui acolo un text'", a mai povestit Andrei Garici, amuzat de momentul de atunci cu bunica lui.

"Eu am înjurat prima dată, foarte urât din partea mea, dar am înjurat pentru că nu mă așteptam".

Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezon 10: "Aș da orice să mai beau o cafea cu tata"

Întrebările reporterilor Antena 1 au fost variate, iar una dintre ele i-a adus lui Andrei Garici puțină nostalgie. Întrebat cu cine ar bea o cafea dacă ar vrea ocazia, dintre personalitățile sau persoanele publice din țară sau străinătate, în viață sau nu, Andrei Garici a răspuns: "Cred că cu tata. Taică-miu este cel mai celebru om pe care l-am cunoscut vreodată, dar nu mai e, știi, și aș da orice să mai beau o cafea cu el. Toată chestia asta, cu umorul pe care îl am, am moștenit-o de la el".

"Totuși, dacă ar fi să aleg o celebritate, cred că mi-ar plăcea să beau o cafea cu Freddie Mercury. Mi s-ar părea interesant. Sunt mulți... Cred că mi-ar plăcea și cu Chaplin, nu știu, sunt mulți, dar da, cu Freddie. Aș bea o cafea cu Freddie Mercury".

Andrei Garici, câștigătorul iUmor, sezonul 10: "Cred că meme-urile sunt noile bancuri"

Andrei Garici a vorbit și despre umorul modern și despre faptul că lumea nu prea mai citește și nu mai spune tradiționalele bancuri cu Bulă și Alinuța, care odinioară ne făceau să râdem cu gura până la urechi. "Din păcate, nu știu, au cam dispărut. Nu știu cine mai citește bancuri acum. Lumea citește meme-uri. Cred că meme-urile sunt noile bancuri și sunt foarte mișto, le înțelegi. La bancuri mai sunt reacții din-alea: 'Ahhh?!?', știi?", a spus câștigătorul iUmor, sezonul 10.

Andrei Garici, următorul pas, după ce a câștigat iUmor

Andrei Garici a povestit totodată și despre ce va face pe viitor. "Ce o să se întâmple nu o să se știe niciodată. Ați văzut, vine un meteorit și se termină. Mai bine valul opt... sau la cât am ajuns? (...) Da, vreau să mă țin de scris și de scenă. Vreau să fac bani, trecând peste faptul că da, lumea merge la teatru, adică sper să facă asta, dar s-ar putea să fie nevoie să se vină cu ceva nou. Mă gândesc că și stand-up-ul ar merge dus la alt nivel".

"Sper să se facă multe sezoane iUmor de aici încolo!", a mai spus Andrei Garici, marele câștigător iUmor, sezonul 10.

Andrei Garici, carieră de succes în publicitate

Andrei Garici este din București și are 42 de ani. Se mândrește cu o carieră de succes în industria publicității, este vocea din reclame, iar creativitatea este la ea "acasă". "Sunt cunoscut ca cel care face cele mai populare spot-uri TV. Populare, în sensul că în ele apare și Maria Dragomiroiu", a dezvăluit acesta în culisele iUmor.

Deși nu a oferit prea multe detalii despre viața personală și cea amoroasă în cadrul emisiunii iUmor, Andrei Garici are o activitate intensă pe rețelele sociale.

Încă din preselecțiile show-ului iUmor, sezonul 10, el s-a făcut remarcat cu glumele lui savuroase și momentele inedite de stand-up comedy.

Cristina Șchiopu, surprinsă într-o ipostază fierbinte în sala de fitness. Cât de sexi este fosta concurentă de la "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x