Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mihaela Ionașcu se prăbușește sub presiunea momentului. Cheloo: „Nu ne putem supăra”

Mihaela Ionașcu simte presiunea celor din jur în această finală spectaculoasă. Ea vine cu un număr inedit de stand-up comedy.

colaj mihaela ionașcu pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Mihaela Ionașcu a primit ca o imensă surpriză votul spre finala iUmor: „E responsabilitate.”

„Nu știu exact cum o să-mi gestionez emoțiile”, mărturisește tânăra.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mihaela Ionașcu se prăbușește sub presiunea momentului. Cheloo: „Nu ne putem supăra”

Cătălin Bordea consideră că Mihaela Ionașcu este „fantastică și nu-i pasă”.

„A venit Berlinul”, strigă Cosmin Natanticu la intrarea Mihaelei în scenă.

Tânără dezvăluie că dorea să abordeze două subiecte în marea finală: depresia și Iisus Hristos: „Dar pentru că nu știu nimic despre ele, o să vorbim despre înmormântări.”

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. The Free Tenors (în)cântă audiența. Cheloo: „Ne distrează proiectul”

Mihaela Ionașcu, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„Ai vrut să scapi repede de noi”, îi spune Delia.

„Tu ai avut încredere în textul ăsta?” o întreabă Cosmin Natanticu. „Așa părea, că nu prea ai încredere în el.”

„Ai făcut o ciorbă”, spune și Bordea.

„A fost o dezamăgire totală. A venit emoționată”, declară juratul în culise. „s-a pierdut lamentabil într-un sacou portocaliu.”

„Bucură-te că ești în seara asta aici”, o îndeamnă Delia.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cristina Puternica, autentică și curajoasă. Delia: „Mă bucur pentru bucuria oamenilor”

„Eu zic că te-ai grăbit”, îi spune Cheloo. „N-ai luat în serios nici faza cu Sfântul Petru (...) Trecând peste asta, nu ne putem supăra pe ea. Cu siguranță va reveni!”

„Nu”, spune Mihaela.

„Vom aștepta să revii”, replică Cheloo.

„Cred că e momentul să închei partea de iUmor din viața mea”, spune tânăra.

Astfel, Mihaela Ionașcu a primit patru dislike-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Cei mai virali concurenți s-au luptat pentru un loc în finală. Cine merge mai departe

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Teo Stoian, ”blocat” de președintele juriului: „Nu-ți mai da cu mâna pe la nas că...”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Naimana și Daniele, număr demn de finală. Cătălin Bordea: „Vă certați acasă prin o... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Alina și Cristin Tomi, ”aproape” cuplu în această seară. Natanticu: „Dragostea înv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x