Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Roxana Chiperi aduce poezia în finală. Cătălin Bordea: „Lebăda psihopată”

Roxana Chiperi vede posibilul câștig din această seară ca fiind cea mai frumoasă realizare din ultimii zece ani.

colaj Roxana Chiperi în costum de balerină pe scena iumor, roxana și colegul său alex, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

„Vreau să fac un anunț. Vreau să mai spunem o dată împreună ceea ce a spus Bordea: <<Aș plăti să te văd într-un spectacol de o oră!>>”, îndeamnă Roxana publicul.

În ciuda pregătirilor de nuntă, Roxana mărturisește că: „M-am pregătit mai mult pentru iUmor decât pentru nuntă.”

„Este finala mea. Este anul meu!” susține concurenta.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 14, sezonul 16. Cuza: „Mai rău decât domnul președinte al unei țări din nord”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Roxana Chiperi aduce poezia în finală. Cătălin Bordea: „Lebăda psihopată”

Roxana Chiperi stârnește hohotele juriului încă din primele momente. Numărul ei a fost savurat și de colegii din culise.

„Eu m-am speriat. Am zis că e manechin”, spune Delia despre momentul în care Roxana scoate dintr-un cufăr un tânăr în carne și oase.

„Mai scoate unu”, spune Cheloo.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 13, sezonul 16. Cheloo, o nouă lege. Ioana State: „Nu mai vorbesc cu mama niciodată”

Roxana Chiperi, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„Excelent!” spune Cosmin Natanticu.

„Ție trebuie să ți se dea cinci minute pe zi la o televiziune”, susține Cătălin Bordea. „După știri, după ceva: Lebăda psihopată. (...) Aș aștepta momentul tău.”

„Eu sunt foarte încântat că văd acest moment în finală și cred că nu trebuie să fie numai stand-up ca să fie umor”, spune Cosmin Natanticu.

„Îți meriți locul în finală. Te felicit”, spune Delia. „Ești extrem de expresivă!”

„M-a cărat în cârcă. Îi sunt dator”, spune Cheloo.

„E rândul tău s-o duci în spate!”, îi spune Natanticu.

Cheloo surprinde pe toată lumea când urcă pe scenă și o poartă în spinare pe Roxana.

Astfel, Roxana Chiperi a primit patru like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frică”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai2024. Alege comedia.Paula Chirilă și Irinel Pană, duo inedit:„Începi să înțelegi politica”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Sasha Ciobanu încântă audiența. Delia: „Și cu dușul, îl vezi cu dușul?”... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mauricio Lombardi își respectă promisiunea din semifinală. Delia: „Nu merg pe intu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x