Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Oana Moșteanu a adus pe scenă caricaturile celor trei jurați, în semifinală: „L-am făcut mai frumos”

Oana Moșteanu a revenit pe scena iUmor mai încrezătoare ca niciodată, chiar în semifinala celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului. Iată ce moment a pregătiti concurenta și cum a impresionat publicul, dar și jurații.

oana-moșteanu-scena-iumor-semifinală Galerie
Oana Moșteanu a revenit pe scena iUmor mai încrezătoare ca niciodată, chiar în semifinala celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului. | Antena 1

Oana Moșteanu a atras toată atenția cu momentul său remarcabil din cadrul audițiilor. Aceasta a reprezentat o serie de caricaturi, iar Mihai Bendeac nu s-a mai putut opri din râs când și-a văzut „portretul”.

Întrebată despre cum a reușit să ajungă în semifinala sezonului 11 din iUmor, concurenta a avut un răspuns direct: „Am cucerit publicul, l-am făcut să râdă cu poftă. (...) Nu vreau să mă laud, dar eu la vârsta de 9 ani am luat o diplomă pe glob, premiul II, am concurat cu cele mai mari școli de desen din lumea asta”

„Nu vreau să fiu rău, nu-mi fac niciun fel de speranțe. Cred că de data asta va încerca să refacă niște lucruri și nu va avea succes”, a spus Mihai Bendeac înainte de a vedea momentul concurentei.

Oana Moșteanu a prezentat noile sale caricaturi în semifinala iUmor 2021

Oana Moșteanu a pășit pe scena iUmor în mișcări de dans și l-a impresionat pe actor cu coregrafia sa. Cu multă voie bună și energie, concurenta nu a stat prea mult pe gânduri și le-a arătat juraților noile caricaturi.

În premieră la iUmor, Oana Moșteanu a reușit să surprindă publicul cu portretul satiric al mai multor vedete de la noi din țară, printre care Vlad Drăgulin, Șerban Copoț, Simona Halep, Cheloo, Delia, Mihai Bendeac și Dan Badea. De asemenea, concurenta a avut și glumele la ea.

„Am încercat să-l fac mai frumos decât este în realitate”, a adăugat ea despre caricatura lui Vlad Drăgulin.

Citește și: iUmor, 12 decembrie 2021. George Buhnici, roast-ul care a cutremurat scena. "Confuzie gravă la iUmor"

„E un pic pătrat așa, dar la frunte ce a pățit acolo”, a întrebat-o Delia.

„Mă înspăimântă caricatura asta”, a spus Dan Badea.

Mihai Bendeac nu și-a mai putut stăpâni hohotele de râs când a văzut una dintre caricaturile Oanei.

„Foarte bună caricatura. Trecem mai departe!”, a fost replica lui Cheloo.

Delia s-a amuzat cel mai tare când i-a văzut caricatura colegului său, Mihai Bendeac.

Ce au spus jurații despre caricaturile Oanei Moșteanu

La finalul momentului, Cheloo a avut o curiozitate în ceea ce privește caricaturile Oanei Moșteanu: „Câte ore de muncă ai consumat pentru aceste opere de artă?”

„Vreo 4 ore și jumătate pentru toate”, a spus ea.

Mihai Bendeac nu s-a putut abține și a încercat să facă o observație: „Ceva nu-i în regulă, asta nu sunt caricaturi”. Oana Moșteanu a avut și o replică pentru juraul iUmor: „Sunt caricaturi în felul meu, mai neobișnuite”

Citește și: iUmor, 12 decembrie 2021. Mihai Ban, roast-ul neașteptat adresat lui Cheloo. “Aplauze pentru tatăl meu adoptiv”

Concurenta a primit 2x DISLIKE-uri și un LIKE din partea Deliei.

„Nu am văzut nimic amuzant în acest număr, caricaturile în sine nu au fost amuzante, erau niște portrete deformate și atât. Nici măcar nu a folosit arta presupusă pentru a le realiza”, a mărturisit Cheloo.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie. Octavian Vînău, moment senzațional de roast în semifinală. Concurentul a stârnit hohote de râs... iUmor, 19 decembrie 2021. Abel Megyes a impresionat cu momentul său indeit de mentalism. Ce a făcut concurentul pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x