Antena Căutare

iUmor, 19 decembrie 2021. Robert Pavicsits, numărul de stand-up comedy care a generat aplauze în public: „Excelent”

Robert Pavicsits i-a amuzat pe jurații iUmor cu numărul spectaculos de stand-up comedy din audițiile show-ului. În semifinală, concurentul a fost așteptat cu nerăbdare de către Delia, care a rămas surprinsă și de data aceasta de momentul lui.

rober-pavicsits-pe-scena-iumor Galerie
Robert Pavicsits i-a amuzat pe jurații iUmor cu numărul spectaculos de stand-up comedy din audițiile show-ului. | Antena 1

Încă din audițiile sezonului 11 iUmor, Robert Pavicsits a câștigat admirația celor trei urați, care s-au distrat teribil pe seama numărului său de stand-up comedy. În semifinala show-ului, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo și-au amintit rapid de concurent datorită numelui său complicat, dar și a momentului spectaculos.

Robert Pavicsits a reușit să îl ridice pe Cheloo în picioare de la masa juriului, chiar în audiții, iar acum a venit cu marele gând de a ajunge mai departe în competiție.

„Este un pas uriaș să ajung în finala iUmor, o expunere mare și o confirmarea faptului că ceea ce fac, fac bine”, a spus el.

Robert Pavicsits, număr senzaționa de stand-up comedy în semifinala sezonului 11 iUmor

Concurentul și-a făcut o intrare neașteptată pe scenă, iar jurații au așteptat cu nerăbdare să-i audă număr de stand-up comedy.

„Bună seara, mă bucur să fiu din nou aici, numele meu este Robert, deși lumea tot timpul scurtează, se spune Rob. Ei săracii nu înțeleg că nu fac nicio economie decât atunci când dau de numele meude familie, atunci au înțeles că au dat de dracu.”, și-a început momentul acesta.

Glumele sale savuroase au făcut-o pe Delia să râdă în hohote, iar publicul a apreciat replicile sale spectaculoase. Până și Șerban Copoț și Dan Badea au râs de numărul său de stand-up comedy.

Citește și: iUmor, 9 octombrie 2021. Robert Pavicsits l-a amuzat pe Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up: „M-am distrat teribil”

„Excelent, excelent”, a spus unul dintre prezentatorii iUmor.

De asemenea, din momentul său nu au lipsit nici glumele despre pandemia de covid sau despre vaccinare.

Ce au spus jurații despre numărul de stand-up comedy al lui Robert Pavicsits

Robert Pavicsits a primit o mulțime de aplauze în public la finalul momentului său spectaculos. Totodată, Cheloo a ținut să facă o glumă, însă nu a uitat să-l felicite pe concurent prin câteva aplauze.

„Înainte de această semifinală, mi-a fost cerut să facă un top cu cei mai buni concurenți ai sezonului 11 iUmor, dacă nu mă înșel, tu erai pe primul loc în mintea mea. Îmi pare atât de rău, pentru că cele mai multe lucruri pe care le-ai spus erau.... În timp ce mă uitam la tine mi-am adus aminte de numărul anterior, care a fost mai bun”, i-a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 12 decembrie 2021. Zannidache, roast-ul plin de sinceritate. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”

Robert Pavicsits a primit un LIKE din partea Deliei și două DISLIKE-uri din partea lui Cheloo și Mihai Bendeac.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare duminică de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 19 decembrie 2021. Ce moment amuzant a pregătit Gigel Frone în semifinala show-ului. La ce gest a apelat Cheloo... iUmor, 19 decembrie 2021. Ioan Strâmbeanu a intrat în rolul lui Charlie Chaplin. Ce a făcut pe scenă alături de colegul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x