Antena Căutare

Surpriza surprizelor în noul sezon „iUmor”! Andreea Marin urcă pe scenă și face show

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „iUmor” promite să aducă publicului nu doar hohote de râs, ci și surprize pe măsură!

Cel de-al șaselea sezon al emisiunii „iUmor” promite să aducă publicului nu doar hohote de râs, ci și surprize pe măsură!

Jurații au cam încurcat-o în sezonul 6 al emisiunii „iUmor”, fiindcă pe scenă vor urca invitați unul și unul, care face glume și ironii la adresa lor! Printre aceștia se numără și celebra Andreea Marin, care a decis să facă ceva cu totul nou și să demonstreze că se pricepe și la...roast!

„E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alții?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele...”, a declarat vedeta.

Care a fost reacția juraților când au văzut pe Andreea Marin în sezonul 6 al emisiunii „iUmor? Află totul din clipul video de mai sus!

Surpriza surprizelor în noul sezon „iUmor”! Andreea Marin urcă pe scenă și face show

SEZONUL 6 „IUMOR”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând de sâmbăta aceasta, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Sezon nou iUmor 2019. Delia, Cheloo și Bendeac, despre mâncărurile preferate... Vă amintiți? Ana Maria Calița, Biblia și relațiile de-o noapte: „În Biblie scrie să nu preacurvești. Nu zice când să te ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x