Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Claudia Amuzică, cerere în căsătorie de la Mihai Bendeac. Ce a răspuns. "Nu glumesc!"

Claudia este actriță și ține și cursuri de dezvoltare personală. Ea spune că a venit la iUmor pentru a afla care e sensul vieții ei și a venit pe scenă iUmor să își încerce umorul.

Galerie
iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Claudia Amuzică

De asemenea, ea a vorbit și despre presiunea socială, ca femeie, când toată lumea o întreabă când se căsătorește și când face copiii. În această seară, Claudia a început cu un număr de stand-up de excepție.

Claudia Amuzica l-a făcut pe Mihai Bendeac să se îndrăgostească de ea

Claudia a vorbit despre numele ei, Amuzică, spunând că fie îi anunță pe toți că ea e amuzantă, fie e talentată la muzică. Frumoasa concurentă i-a atras atenția lui Mihai Bendeac care o privea fermecat.

În culise, Șerban Copoț și Dan Badea puneau pariuri că frumoasa concurenta va fi pupată. Mihai Bendeac, de cealaltă parte, s-a enervat pentru că Ana Morodan și Cheloo vorbeau între ei.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Burlacu, numărul de auto-ironie care i-a convins pe jurați: “Bă, chiar a fost simpatic!”

“Bă, nu mai suportam”, spunea Mihai Bendeac.

Claudia și-a continuat numărul de stand-up și a spus că are o criză de identitate și nu mai știe cine e și care e scopul ei în viață.

“Te ajută Mihai să te regăsești”, spune Șerban Copoț în culise.

Cât timp Claudia povestea ce meserii a mai avut, Cheloo și Ana Morodan râdeau încontinuu pentru că își scriau tot felul de lucruri pe foi.

Când a auzit de la Claudia că s-a întors la actorie, după ce a studiat în mai multe domenii, Mihai Bendeac nu a stat pe gânduri și i-a adresat o întrebare importantă.

“Vrei să fii soția mea?”, i-a zis Mihai Bendeac Claudiei Amuzica.

Claudia a rămas mască, dar i-a răspuns juratului.

“Mă mai gândesc”, spune Claudia.

“Știi când te ia valul ăla tâmpit? (…) Și te angajezi într-o stare”, a spus Mihai Bendeac în culise.

Claudia a spus că cel mai des e întrebată când se mărită, dar ea consideră că nu a avut noroc până acum să întâlnească pe cineva special din cauza bărbaților care există.

Concurenta iUmor a spus că e fan Maria Popovici și o îndrăgește foarte tare.

Jurizare Claudia Amuzica la iUmor sezonul 12. Mihai Bendeac a cerut-o de soție

“Aș vrea să-ți spun că mâța blândă zgârie rău. Faza aia cu mironosița merge”, i-a spus Ana Morodan concurentei.

Ana Morodan a spus că și ea empatizează cu concurenta iUmor pentru că și ea e întrebată adesea despre căsătorie. Tocmai de aceea, ea a demonstrat că o susține.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Bourașu a (re)venit cu ghicitori la purtător. Jurații s-au întrecut în răspunsuri

“Numărul nu a fost amuzant. Prefer, atunci când se întâmplă așa ceva, să am o prezență așa cum ești tu”, a zis Mihai Bendeac.

“Nu ți-a ieșit cum ți-ai calculat tu, cum ai fi vrut tu să fie. (…) N-a fost atât de amuzant”, a spus și Delia.

Claudia Amuzica a primit 2 x LIKE de la jurații iUmor.

În culise, după jurizare, Mihai Bendeac s-a dus la Claudia și au făcut cunoștință. Mihai s-a lăsat în genunchi.

“Dacă îmi răspunzi da, ai cuvântul meu că anul ăsta o facem”, i-a zis juratul iUmor concurentei.

Claudia Amuzica a acceptat, iar Mihai a zis că vor să se căsătorească civil, fac un contract prenuptial și stau căsătoriți o săptămână.

“Nu glumesc! Pânîă la 38 de ani nu am mințit niciodată la televizor”, a zis juratul iUmor.

“Stăm căsătoriți o săptămână pentru ca tatuajul de pe degetul lui să își piardă valoarea”, a zis concurenta iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Abel Megyes, moment de magie legendar. De ce Mihai Bendeac și-a ieșit din fire... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Ella Dima, dans neobișnuit, care i-a uimit pe jurați. "Invazia fluturașilor&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x