Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Mihaela Ionașcu a dat „tun după tun” și i-a cucerit pe jurați cu momentul ei de stand-up comedy

Mihaela Ionașcu e din Chișinău și este studentă la psihopedagogie, însă pe scena iUmor, în ediția cu numărul 8 a sezonului 13, a pregătit un număr de stand-up comedy care i-a cucerit pe jurații show-ului.

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Mihaela Ionașcu a dat „tun după tun” și i-a cucerit pe jurați cu momentul ei de stand-up comedy Galerie
Mihaela Ionașcu i-a cucerit pe jurați cu momentul ei de stand-up comedy | iUmor/Antena1

Glumă bună după glumă bună, cam așa a arătat momentul concurentei. Jurații s-au amuzat, publicul a râs, astfel că Mihaela Ionașcu pare să fi găsit rețeta perfectă a amuzamentului.

Concurenta și-a început momentul cu o glumă autoironică. „De fiecare dată când zic că vin din Republica Moldova oamenii nu prea mă cred. Mulți cred că este o țară săracă unde nu ai ce mânca. Dar dacă te uiți la mine..”, a zis ea.

Mihaela Ionașcu i-a cucerit pe jurați cu momentul de stand-up comedy, la iUmor sezonul 13

„Eu urăsc oamenii care decid pentru mine cum trebuie să arăt”, a continuat Mihaela , care a început să povestească o întâmplare cu un prieten.

Numărul său s-a axat în jurul acestui subiect, Mihaela explicând că se confruntă cu kilogramele în plus încă din copilărie. Aceasta a mai glumit și pe seama instituțiilor de învățământ, dar și a familiei sale: „Am învățat de la tata să rulez țigări și de la mama să deschid berea cu bricheta.”

„Eu am un sindrom foarte ciudat, se numește sindromul pica. Îmi place gustul hârtiei”, a mai spus concurenta, ironizând și această afecțiune a sa.

Jurizare Mihaela Ionașcu, la iUmor sezonul 13

Cei patru jurați s-au amuzat copios la numărul de stand-up al Mihaelei Ionașcu, chiar și prezentatorii emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea, strigând în cor: „Excelent!”, după una dintre glume.

„Mi-a plăcut foarte, foarte mult”, a zis Costel. „Ești foarte bună, poantele au fost foarte bune. (..) Mi-ar plăcea să ajungi în finală”, i-a spus și Delia concurentei.

„Mi-ai plăcut tare mult, dar nu prea sunt de acord să îți faci body shaming”, a continuat și Răzvan Simion, juratul surpriză al acestei ediții.

„Felicitări pentru sarcină”, i-a zis Cheloo atunci concurentei, la auzul replicii lui Răzvan Simion.

Mihaela Ionașcu a plecat acasă cu 4 voturi pozitive din partea juraților.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Ivan Ojeda, iluzionistul care face bani pe loc! Delia l-a comparat cu un zeu... iUmor sezonul 13, 16 octombrie. Daniel Frunză a început numărul în forță, însă finalul a dezamăgit: „Am pierdut firul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x