Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Mălina și Ionuț au pus în scenă o piesă în stilul „Stela și Arșinel”. Cum au reacționat jurații

Mălina și Ionuț au pregătit pentru ediția cu numărul 6 a sezonului 13 iUmor o scenetă inspirată de cele jucate de regretații actori Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Iată ce a ieșit!

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Mălina și Ionuț au pus în scenă o piesă în stilul „Stela și Arșinel”. Cum au reacționat jurații Galerie
Mălina și Ionuț au pus în scenă o piesă în stilul „Stela și Arșinel” | Antena 1/iUmor

Mălina și Ionuț formează un cuplu și locuiesc în Anglia. Cei doi sunt cunoscuți și pe platforma Tik Tok, acolo unde publică clipuri amuzante. Încă de când au intrat în platou, concurenții au surprins cu alegerea ținutelor lor, care erau, bineînțeles, costumația pentru scenetă.

Mălina și Ionuț, moment a la Stela și Arșinel, la iUmor sezonul 13

„Am venit să râdem. Că avem umor..și pe noi și în poșetă. Vezi că ai și pe dinți puțin”, au glumit concurenții între ei, la testimoniale.

Cei doi au prezentat o piesă de teatru cu premisa „neînțelegerii” dintre personaje, în care unui bărbat i-a fost recomandată o tânără care urma să o îngrijească pe soacra lui. Tânăra avea însă altă meserie, iar de aici și neînțelegerea.

„Mi-a zis că e ninfomană. Dar eu nu știu ce-i aia, sincer să spun. Cred e o femeie de-aia muncitoare, căreia îi place să lucreze. Și acum eu aștept să vină..”, a zis Ionuț, în pielea personajului.

„Sper ca prietenul ăsta al tău la care m-ai recomandat să fie mai bun la pat decât tine. Nu de alta, dar mie-mi place meseria mea, n-o fac doar pentru bani. Mie mama așa mi-a zis: tu să faci întotdeauna ce-ți place”, a zis și Mălina când și-a făcut apariția pe scenă.

Apoi numărul a continuat cu întâlnirea dintre cei doi. Momentul a fost construit pe ideea unei greșeli de comunicare: „angajatorul” avea nevoie de o femeie care să o îngrijească pe mama lui, în timp ce „angajata” credea că a venit, de fapt, pentru altceva.

„Am înțeles că sunteți cu nevoi speciale”, a zis concurenta. „Nu e chiar pentru mine…”, a replicat Ionuț. „Aaa, sunteți doi, trei? Mai mulți?”, a spus Mălina.

„Trebuie o femeie care să o îngrijească, s-o maseze, s-o spele, poate o ridică de la pat”, a continuat el.

„Dacă nevasta ta e plecată, am venit eu acum”, a spus ea. „Eu stau mai mult în genunchi, că îmi place. Sunt Grațiela din Cotârceni, am renume”, a mai zis Mălia. „Înseamnă că ești supusă Domnului”, a replicat concurentul, care vorbea despre complet altceva.

Jurizare Mălina și Ionuț, la iUmor sezonul 13

„Textul este al vostru? Părea scris de Ioan Luca Caragiale. Mișto încrengătura”, a zis Costel.

„E o formulă cunoscută, foarte eficientă: eu vorbesc de…tu vorbești de…Amuzant, și ca înfățișare și ca vestimentație”, a zis și Maia Morgenstern, juratul surpriză al acestei ediții.

„Scena clasică Arșinel cu Stela”, a punctat prezentatorul Dan Badea.

Cheloo a dat de înțeles că nu a fost tocmai pe placul lui momentul. Mălina și Ionuț au primit 3 voturi pozitive, după ce Maia Morgenstern a votat în locul lui Cheloo, iar Delia a oferit un Dislike.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Emilia Popescu, roast emoționant pentru Maia Morgenstern: „N-ai loc să joci nimic de ea”... iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Teodora Nedelcu, cel mai „negru” număr de stand-up: „Această mireasă moartă a comediei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x