Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Teodora Nedelcu, cel mai „negru” număr de stand-up: „Această mireasă moartă a comediei”

Teodora Nedelcu, unul dintre invitații speciali ai ediției cu numărul 6 iUmor, a pregătit un moment de stand-up comedy cu umor negru, în sezonul 13 al show-ului. Iată reacția juraților!

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Teodora Nedelcu, cel mai „negru” număr de stand-up: „Această mireasă moartă a comediei” Galerie
Teodora Nedelcu, cel mai „negru” număr de stand-up | Antena 1/iUmor

Teodora Nedelcu a pășit pe scenă plină de curaj și a abordat subiecte considerate destul de „sumbre” în accepția generală. Umorul negru se pare însă că este pe placul juraților noștri.

Teodora Nedelcu, cel mai „negru” număr de stand-up comedy, la iUmor sezonul 13

„Am venit în seara asta cu două vești la voi. Una bună și una proastă. Vestea bună este că toți o să murim într-o bună zi. Ce bună o să fie ziua aia pentru unii..Chiar dacă nu neapărat pentru tine, ăla care mori. Dar pentru alții…(..)

Poate părea nedrept, că mai aveai multe de făcut. (..) Poate n-ai apucat să-ți iei o casă la care să plătești 30 de ani. Acum înțelegeți de ce nu se aprobă toate creditele? Au și băncile Dumnezeul lor care știe dacă mai apuci sau nu să acoperi creditul. Nu vreau să vă sperii, dar dacă ați aplicat de curând și nu s-a aprobat…”, a început invitatul special numărul.

Teodora Nedelcu a continuat apoi în aceeași notă. „Eu sunt un om depresiv, în ziua de azi cine nu e? Mă gândesc că voi.. Un depresiv profesionist nu are ce căuta la o emisiune de comedie. O să ziceți: da, dar tu ești depresivă și totuși ești aici. Nu e ceea ce îmi doream, dar am 32 de ani, de-abia îmi plătesc facturile, iar mama încă îmi plătește ratele la bancă. Că mie mi s-a aprobat creditul”, a mai spus ea.

Apoi, a vorbit despre oamenii optimiști din fire. „Am realizat de curând că un optimist nici măcar nu este opusul meu. El e paralel cu mine. Eu nu sunt pesimistă, sunt realistă. Iar dacă un optimist crede că fiecare zi e o nouă șansă, realitatea e că fiecare zi e o nouă șansă să mori.

Am observat că în ultima perioadă Dumnezeu îmi trimite cât mai mulți optimiști în cale, cred că vrea să mă ajute…să ajung mai repede la El”, a mai spus ea.

„Care e faza cu Crăciunul ăsta? (..) Dacă tu trăiești în minciună visând la cum o să vină Moșul, când de fapt el are informații de ultimă oră și te-a și scos de pe listă? Sau, ce mi s-ar părea mie și mai mișto, ar fi dacă moartea ta ar fi cadoul de la Moș Crăciun pentru altcineva. Știu, e dureros că cineva și-a dorit așa ceva, mai ales că e mama ta. Dar cât să îți mai plătească ratele?”, a adăugat Teodora Nedelcu.

„Eu și iubitul meu nu prea ne mai vorbim, că nu prea mai avem ce să ne mai spunem, suntem de 10 ani împreună.

În final, vreau să vă las cu o chestie, ca să înțelegeți diferența dintre mine, care sunt un om realist și un optimist. Atunci când eram mică, și eu, exact ca un optimist, am mâncat rahat de pe jos. Diferența e că el l-a mâncat sperând că o să aibă noroc în viață. Eu l-am mâncat doar ca să mă obișnuiesc cu gustul vieții”, a conchis invitatul special.

„Această mireasă moartă a comediei românești”, a zis prezentatorul Șerban Copoț la finalul numărului.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Mălina și Ionuț au pus în scenă o piesă în stilul „Stela și Arșinel”. Cum au reacționat j... iUmor sezonul 13, 2 octombrie. Andrei Averian, numărul din care jurații nu au înțeles nimic: „Tu ai omorât pe cineva?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x