Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Amazing Boobzilla a spart obiecte cu sânii. Deliei i-a plăcut: „Poate sunt psihopată”

Amazing Boobzilla s-a prezentat pe scena iUmor din sezonul 13, ediția cu numărul 5, cu un moment de teribilism împletit cu inedit. Concurenta a caracterizat numărul ca fiind un „freak show”, iar practicile sale au fost cel puțin...neobișnuite. Iată ce a făcut pe scenă!

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Amazing Boobzilla a spart obiecte cu sânii. Deliei i-a plăcut: „Poate sunt psihopată” Galerie
Amazing Boobzilla a spart obiecte cu sânii și a pus în scenă un adevărat „freak show” | Antena 1/iUmor

Atenție însă, nu încercați așa ceva acasă! Încă de când s-a anunțat numărul, prezentatorul Dan Badea a venit lângă pupitrul juriului și i-a avertizat pe cei 4 jurați, printre care și Florin Călinescu.

„Vreau să vă anunț că ce va urma n-ați văzut niciodată în viața voastră”, le-a zis prezentatorul Dan Badea juraților înainte de începerea numărului cu cortină roșie.

Amazing Boobzilla, „freak show” în toată regula la iUmor sezonul 13

Concurenta nu a intrat pe scenă prima dată când a fost anunțată, ci abia a doua oară.Pe scenă și-a făcut apariția un personaj cu cap de dinozaur și îmbrăcăminte provocatoare.

„Experiența îmi spune că trebuie să fug”, a spus Cheloo.

În momentul în care și-a dat jos masca, s-a putut vedea cu ușurință cum concurenta avea barbă. „Eu femeie cu barbă chiar n-am mai văzut”, a zis Mihai Bendeac la testimoniale.

Concurenta a „înghițit” apoi o sabie. La scurt timp, și-a strecurat tot trupul printr-o rachetă de tenis. A mai „înghițit” apoi o sabie, de data aceasta în timp ce făcea twerk.

„Aoleu, mămicule”, a zis prezentatorul Dan Badea.

În punctul culminant al show-ului, concurenta a rămas apoi în sânii goi pe scenă. „Nu, te rog nu!”, a strigat Dan Badea din culise.

„Zici că sunt urechi de iepure!”, a zis Șerban Copoț.

Amazing Boobzilla s-a apucat apoi să „spargă” diverse obiecte cu sânii, printre care și recipiente din sticlă. Delia a rămas cu gura căscată, la propriu, și și-a scos telefonul să filmeze.

Concurenta l-a rugat apoi pe Florin Călinescu să arunce cu o minge de baschet, în timp ce ea ținea coșul între sâni. Actorul s-a închinat și a și ratat „ținta”. La final, artista de freak show a „înghițit” o sabie și mai mare.

Jurizare Amazing Boobzilla, la iUmor sezonul 13

„De ce nu ați înghițit toată sabia?”, a întrebat Cheloo.

„Pentru că nu am un metru pe interior, dar am băgat-o până la intrarea în stomac”, a răspuns concurenta.

„Nu vi s-a întâmplat niciodată să vă accidentați?”, a întrebat și Delia. Jurații credeau că numărul s-a încheiat, însă Amazing Boobzilla a mai făcut o ultimă demonstrație.

„Partea bună la sânii mei e că sunt atât de rezistenți…”, a zis concurenta, iar mai apoi a arătat cum își inserează un sân într-o capcană pentru animale pentru a demonstra cele spuse.

„Această capcană e capabilă să îmi zdrobescă mâna”, a spus ea.

„Eu am o toleranță mare la genul ăsta de numere. Poate sunt psihopată”, a explicat Delia la testimoniale.

„Pentru mine sunteți un adevărat cavaler Jedi al umorului”, a mai spus Cheloo. Delia a fost apoi curioasă dacă barba concurentei este reală, apoi s-a dus pe scenă să o atingă.

Artista a explicat că s-a născut cu o afecțiune ce se numește gigantomastsie și că sânii ei nu încetează să crească. „Barba mea este un mister medical”, a mai adăugat concurenta.

La final, Amazing Boobzilla a primit 3 voturi pozitive și unul singur negativ, din partea lui Cheloo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Luciana Susan a venit pentru „revanșă”, dar a ajuns „la cuțite” cu Cheloo. Cum l-a ener... iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Radu Pietreanu, roast muzical pentru Florin Călinescu. Actorul a interpretat mai multe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x