Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Auzzy Blood a fascinat-o pe Delia, după ce lăsat-o să ia parte la numărul cu săbii

Auzzy Blood a pus în scenă în ediția cu numărul 5 din sezonul 13 iUmor un număr teribilist și extrem de periculos, care a cucerit-o însă pe Delia. Jurata a declarat chiar că s-a „îndrăgostit” de concurent. Iată momentul de final, pe care Delia nu-l va uita niciodată!

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Auzzy Blood a fascinat-o pe Delia, după ce lăsat-o să ia parte la numărul cu săbii Galerie
Auzzy Blood a facut un show periculos pe scena iUmor | iUmor/Antena 1

Auzzy Blood locuiește în Las Vegas și voia sa participe de multă vreme la un astfel de show. A lucrat ca asistent medical, dar a renunțat pentru ca nu își dorea o „viață plictisitoare”. Concurentul s-a prezentat pe scenă cu un „look” inedit, de tipul Marilyn Manson, iar prestația a fost pe măsură. Auzzy are 26 de ani și a avut și reprezentații cu „Cirque de Soleil”.

Atenție! Nu încercați așa ceva acasă!

Auzzy Blood, cel mai „sângeros” număr, la iUmor sezonul 13

„Despre asta este toată existența mea, să depășesc limitele minții și trupului în moduri de neimaginat. Nici măcar nu mă consider om. În mare parte pentru că sunt nebun”, a zis concurentul.

Auzzy Blood a vrut să fie o surpriză ceea ce a urmat să facă pe scenă, însă a zis doar că va fi „un side show nebun”.

„Sunt un ciudat din Sin City”, s-a prezentat el pe scenă.

„Asta e o ediție care poate fi dată de Halloween”, a zis și prezentatorul Șerban Copoț.

„Azi voi testa mintea și corpul în feluri de neimaginat și de neîndurat, depășind limitele de anduranță ale unei persoane normale. Sunt puțin nebun. Voi duce lucrurile la un cu totul alt nivel”, a mai spus concurentul.

Apoi, a dezvelit o masă pe care erau înșirate mai multe „instrumente”, printre care și cuțite, un ciocan, dar și multe alte arme albe.

„Vom începe cu ceva simplu”, a spus el, după care a explicat că are de gând să își introducă 5 cuie mari într-o singură nară, cu ciocanul.

După ce a introdus două, producția a strigat: „Ajunge!” Concurentul a dus însă la final ceea ce și-a propus, sub privirile speriate ale celor din jur. Delia părea a fi singura care se distrează.

„Acum veți afla de ce mi se zice Auzzie Blood (sânge n.r)”, a zis el.

„Pentru mine e entertainment. Îmi place ideea asta de Freak show, cu toate nebuniile, cu dat foc, lucruri care te pun în pericol”, a zis Delia.

Delia s-a dus chiar pe scenă să îi scoată concurentului un cui din nas. „Ești foarte drăguț”, i-a zis ea.

„O să iau acest flex și o să îl folosesc foarte aproape de craniul meu”, a mai zis concurentul.

„M-am îndrăgostit”, a zis Delia. Auzzy Blood și-a băgat apoi un cârlig pe una dintre nări, iar acesta i-a ieșit pe gură.

Prezentatorul Dan Badea s-a prefăcut că leșină și s-a întins pe jos.

Concurentul a scos apoi o ustensilă pe care a numit-o „șurubelnița morții”, care era practic un arc din fier, și a repetat „numărul” anterior menționat.

Pentru „marele final”, Auzzie Blood a „înghițit” o sabie de oțel de 120 de cm.

„Trece prin esofag, pe lângă plămâni, până în adâncul stomacului meu”, a spus el. Mihai Bendeac a închis ochii, în timp ce Delia s-a ridicat în picioare și a aplaudat.

Auzzy Blood l-a rugat apoi pe Cheloo să urce pe scenă și să îi introducă el sabia pe gât. Cheloo a refuzat.

Delia s-a arătat însă dornică să urce pe scenă și să facă ea acest lucru. „Se simte tot la interior”, a zis ea apoi.

Jurizare Auzzy Blood la iUmor sezonul 13

„Din momentul ăsta, n-am cum să te uit niciodată. Ești primul bărbat pe care l-am simțit la interior”, a zis Delia.

„Eu aș vrea să propun numărul pentru grădinițe și școala primară”, i-a spus Cheloo concurentului. „Este cel mai bun număr de automutilare pe care l-am văzut până acum”, a continuat el.

Auzzy Blond a dezvăluit că face și show-uri de genul pentru copii, iar la un moment dat „au fost copii care l-au capsat cu monede”. Concurentul a explicat că face acest lucru cam de pe la 18 ani și că a fost autodidact.

„De câte ori ai murit la repetiții?(..) Cred că am încercat și eu o dată cu o frigăruie să o bag toată pe gât”, a glumit Florin Călinescu, juratul special al acestei ediții.

„Există un oraș în România în care numărul tău ar deveni legendar. Craiova. Genul ăsta de numere îmi dau emoții”, a spus Mihai Bendeac. La final, Auzzy Blood a primit 4 voturi pozitive din partea juraților.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Andreas Petrescu l-a „roast-uit” pe Florin Călinescu pe toate părțile. Ce replică a pri... iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Liviu Popovici a prezentat un număr de stand-up în engleză: „Stai așa, ești român?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x