Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Liviu Popovici a prezentat un număr de stand-up în engleză: „Stai așa, ești român?”

Liviu Popovici a ales să își prezinte numărul de stand-up comedy în limba engleză, în ciuda faptului că este român, în ediția cu numărul 5 din sezonul 13 iUmor. Iată reacția juraților!

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Liviu Popovici a prezentat un număr de stand-up în engleză: „Stai așa, ești român?” Galerie
Numarul in engleza al lui Liviu Popovici nu i-a impresionat pe jurați | iUmor/Antena1

Liviu Popovici s-a prezentat drept „Levi” și a explicat că locuiește de 10 ani în Anglia, acolo unde se și ocupă cu stand-up comedy. Deși vorbește bine și limba română, concurentul a decis să își prezinte numărul în engleză. A pierdut „puncte” din cauza asta?

Liviu Popovici, românul care a ales să facă stand-up în engleză, la iUmor sezonul 13

Liviu a glumit pe seama românilor „stresați”. „Sunt încântat să fiu aici și să vă fac să râdeți, pentru că știu că e destul de stresant să locuiești în România. Mă regăsesc, pentru că și eu sunt foarte stresat. Chiar și acum.

Când aveam 6 ani am realizat că linia părului tatălui meu nu era aici (a arătat spre linia părului său n.r). Era tocmai în spate. El chelea și eu a trebuit să trăiesc cu stresul ăsta destul de mult timp. (..)

Am fost stresat până într-o zi minunată, atunci când am împlinit 7 ani. Tata m-a chemat, s-a aplecat câtre mine și mi-a zis: Levi, ești adoptat”, a început el numărul.

Liviu Popovici a mai glumit și pe seama traficului bucureștean. „Speranța de viață a unui britanic e de 81 de ani, speranța de viață a unui bărbat român e de 71, iar speranța de viață a unui pieton bucureștean este de jumătate, dacă are noroc”, a mai spus el. Jurații nu au fost însă prea impresionați de numărul în sine.

Jurizare Liviu Popovici la iUmor sezonul 13

Mai mult decât atât, Mihai Bendeac și Cheloo au fost surprinși să afle că este român/

„Ești român?”, a întrebat Cheloo. Mihai Bendeac a dat de înțeles că nu se aștepta.

„Eu mi-am dat seama, cumva, 80% că ești român”, a zis Delia.

„Țin să precizez că este un număr foarte slab”, a mai spus Cheloo.

Mihai Bendeac a explicat că se simte rușinat că juratul special al acestei ediții, Florin Călinescu, a trebuit să asiste la toate numerele proaste din ziua respectivă. Actorul a adăugat că își va face un tatuaj cu chipul maestrului, în semn de respect.

„Măi, e domnul Călinescu cu noi…Am avut azi o serie de numere cum nu se poate. Mor de rușine. Iartă-mă, n-am nimic cu tine, dar nu se poate..”, a zis Mihai Bendeac, într-un moment de-al său de…„chin”. „Nu mi-a plăcut”, a mai spus el și a repetat de 3 ori. „Mi-e rușine și cu mine, nu doar cu concurenții. Eu nu sunt așa”, a continuat actorul.

„Domnule Călinescu, eu după ce termin toată treaba, în 3 săptămâni, îmi fac aici un tatuaj cu dumnevoastră. Vă jur pe sfânta mea cruce”, a mai spus Mihai, spre amuzamentul celor prezenți.

„De ce în engleză?”, i-a zis și Florin Călinescu concurentului.

La final, Liviu Popovici a primit 3 voturi negative și unul singur pozitiv, din partea Deliei.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Auzzy Blood a fascinat-o pe Delia, după ce lăsat-o să ia parte la numărul cu săbii... iUmor sezonul 13, 25 septembrie. Doina Dorului Dac l-a făcut pe Florin Călinescu să vrea „buton de întrerupere”: „Mi-e f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x