Antena Căutare

Mihai Bendeac rupe tăcerea și spune adevărul despre Carla's Dreams! „Știu că nu e ok ce fac acum...”

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook o declarație sinceră despre Carla's Dreams​, ce i-a  uimit pe fani! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! 

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook o declarație sinceră despre Carla's Dreams​, ce i-a uimit pe fani! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

„Știu că nu e ok ce fac acum. Dar eu, Mihai Bendeac, mi-am construit cariera pe sinceritate. L-am cunoscut pe Carla's Dreams Omul.

Și, vă garantez, este o persoana fascinantă. Un OM luminat și inteligent. O persoană, un artist ULUITOR. Un OM cu care fiecare secundă petrecută împreună este un câștig. Un OM cu care discuți religie, literatură, istorie, geopolitică, viziune despre viață și, chiar dacă ești sau nu de acord despre un subiect dezbătut, nu poți fi decât recunoscător că te afli alături de el și că ai cu cine combate concepte abstracte, mai putin abstracte si deloc abstracte. Ba chiar necesare, aș spune.

Aveți grijă ce anturaj aveți. Prieteni, cel mai important lucru în ceea ce privește anturajul vostru este capacitatea acestora de a vă duce cu un pas înainte ca inteligență și umanitate.

Mulțumesc Carla's pentru orele petrecute împreună și sunt fericit și liniștit că un asemenea Artist/Om există pe unde (radio).

PS - Cred că sunt norocos. Nu am nicio legătură cu lumea mondenă sau cu lumea showbiz-ului. Dar Cheloo, Carla's ori Delia mă fac să fiu fericit că îi cunosc.”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x