Antena Căutare

Mihai Bendeac, sărbătorit de colegii jurați și de mama sa, la audiții. ”iUmor” revine duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!

Audițiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar dacă în prima zi au aniversat-o pe Delia, astăzi, jurații au avut din nou motiv de bucurie: Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii săi! Cei trei jurați revin la pupitrul "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Audițiile pentru cel mai îndrăgit show de divertisment continuă zilele acestea, iar dacă în prima zi au aniversat-o pe Delia, astăzi, jurații au avut din nou motiv de bucurie: Mihai Bendeac și-a sărbătorit ziua de naștere alături de colegii săi!

Cei trei jurați revin la pupitrul "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Nu doar Delia, Cheloo și întreaga echipă de producție a emisiunii ”iUmor” l-au felicitat astăzi pe Mihai Bendeac, ci și mama sa, care a venit în vizită și a adus cu ea câteva cadouri speciale. Actorul a primit un tort de ciocolată, dar și un album cu fotografii de familie și amintiri din copilăria și adolescența lui Bendeac. Astfel, artistul a depănat amintiri și le-a arătat colegilor săi carnetul de note din liceu și fotografii de la primele sale apariții pe scenă.

Mihai Bendeac, sărbătorit de colegii jurați și de mama sa, la audiții. ”iUmor” revine duminică, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1!

Asta este cea mai importantă poză, prima în ipostază de actor”, a concluzionat Bendeac, însă nu a ezitat apoi să se amuze de felul în care arăta atunci.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor reveni la pupitrul de jurați "iUmor" în fiecare duminică, începând cu data de 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată durata audițiilor "iUmor" pe casting.a1.ro/iumor/.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Jurații de la „iUmor” fac lucruri trăsnite! Cum reușește Delia să-l relaxeze pe Mihai Bendeac!... Din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, începe distracția! Delia, Cheloo și Bendeac își vor măsura puterile: con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x