iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Moment inedit, adorat de Bendeac! Stand up comedy SEC. „Foarte mult curaj să vii cu aşa ceva”

 

Andrei Gădălean, cel mai iute ardelean din istorie, a recurs la un umor sec pentru numărul său de stand up comedy. Şi a fost o adevărată surpriză!

„Eu nu am înţeles niciodată de ce oamenii care nu simt gustul mâncării se îngraşă”, a fost un dintre glumele seci, dar deştepte ale concurentului nostru.

Iar momentul lui a fost atât de bun, încât Delia, la sfârşitul momentului, a ţinut neapărat să îi adreseze o întrebare: “Glumele sunt scrise de tine sau le găseşti pe Google?”.

Şi, cum era de aşteptat, Andrei Gădălean a primit toate cele trei like-uri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE