Antena Căutare

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Nick Bodea revine pe scena iUmor: „Poate să zică orice”

Nick Bodea se întoarce pe scena iUmor cu material de excepție. Și de această dată îi impresionează pe jurați.

nickbodea pe scena iUmor la pupitru, îmbrăcat în costum Galerie
Nick Bodea se întoarce pe scena iUmor și cucerește din nou publicul | Antena 1

În ediția specială Previziunile anului 2024, categoria „Forța fie cu tine”, cea despre Science Fiction, a fost invitat Nick Bodea.

iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2023. Nick Bodea revine pe scena iUmor: „Poate să zică orice”

„Domnul Bodea este o prezență, este o voce, este un domn carismatic. Ne face plăcere să-l primim, să-l auzim, mai ales”, mărturisește Delia.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Iasmina Ciocan, concurenta amorezată de Bordea, număr cu final surprinzător pentru juriu

„Este o voce extraordinară. Trebuie implementată în circuitul celor care înregistrează voci radio și TV”, spune Cheloo.

„Foarte fain (...) Poate să zică orice că-i interesant”, adaugă și Bordea.

„România este pe drumul cel bun. Nu se știe exact care este acesta că nu avem”, își începe Nick Bodea discursul. „Drum bun, pentru că e ca o speranță! Și pentru că sistemul medical este la fel de performant, când se naște un copil spune: <<Să fie sănătos!>>”

Nick trece în revistă toate momentele de ”cotitură” în viața oamenilor, evoluția și dezvoltarea și cum a impactat tehnologia diverse domenii în România.

„Când și-a făcut apariția Siri, românii au început s-o ia la întrebări și s-o contrazică. Statistic, fiecare om devenise mai prost decât telefonul lui”, adaugă el.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Filippo Spreafico a clacat pe scenă, dar a avut o „revenire spectaculoasă”

„La început, românii n-au vrut să bage roboți în casă”, mai spune Nick.

„Ești nesimțită? Te scot din priză”, spune cătălin Bordea, după ce a relatat un moment surprinzător cu Alexa, robotul său.

Nick Bodea face o paralelă între inovațiile din domeniul tehnologiei și modul în care le gestionează poporul român.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Varză, poveste cu final de film. Cheloo și Bordea s-au contrazis după moment

Jurații își expun cu mult entuziasm ideile despre ce aplicații folositoare ar fi în România, începând de la frigiderul care-și închide singur ușa, fierul de călcat care te anunță când este încins, până la un filtru să vezi ce este sub machiajul unei femei.

„Mie-mi plac casele de lemn. Nu vreau să aud voci în casă. (...) Vreau să miroasă a porumb fiert, vreau să troznească lemnele-n sobă. Vreau să fie pană de curent”, dezvăluie Delia, neimpresionată de noile tehnologii.

Citește și: Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, moment îndrăzneț: „S-au pupat pe gură?”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Mădălina și Dan Badea prezintă știrile. Bordea: „Prind sper... Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Dana Budeanu despre 2024. Cheloo: „Momentul cel mai amuzant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x