Căutare Live

Pușcașu Ștefan, cel mai în vârstă concurent care a pășit pe scena iUmor. La 77 de ani, are pregătit un bagaj întreg de glume

Pușcașu Ștefan este concurentul care demonstrează că umorul nu trece odată cu înaintarea în vârstă. La 77 de ani, vine pe scena iUmor cu o serie de glume care să îi dea pe spate pe jurați.

Stefan Puscasu

Pușcașu Ștefan a venit cu tot echipamentul tehnic din dotare. Spiritul organizatoric a fost pe placul lui Mihai Bendeac.

''Părea că după atâția ani de zile, a venit cineva care avea un laptop aici, avea foile și a venit să ne spună cum se face treaba asta'', a comentat juratul.

Concurentul a rămas așezat pe scaun și a început să citească ceea ce el numește ''absurdități'', adunate de-a lungul vieții.

''Noroc că ți s-a stricat ceasul, că alfel nu te duceai să îl repari'', a fost una dintre absurditățile care i-a amuzat teribil pe membrii juriului.

Cum au reacționat jurații

Întrebarea pe care i-a pus-o Cheloo lui Lucy la finalul numărului. Delia nu s-a putut abține: ''Bravo! Ai fost angelic''... Olga Pavlova este concurenta care l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Rusoaica a venit la iUmor să spună cât de greu este să f...
Ultimele știri