Antena Căutare

Radu Gheorghe, maestrul improvizației, oferă un moment sublim pe scena iUmor. Cheloo: ,,Omul ăsta este istorie pură”

Radu Gheorghe, celebrul actor român de teatru și film, cunoscut și drept maestrul improvizație, urcă pe scena iUmor, în cea de-a patra ediție iUmor, sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Galerie
Radu Gheorghe, maestrul improvizației, oferă un moment sublim pe scena iUmor | Antena 1

Cea de-a patra ediție iUmor continuă cu o serie de momente spectaculoase și sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Radu Gheorghe, celebrul actor român de teatru și film, cunoscut și drept maestrul improvizației și unul dintre promotorii acestui gen de teatru în România, urcă pe scena iUmor, iar momentul său a fost unul cu adevărat sublim.

Radu Gheorghe, maestrul improvizației, oferă un moment sublim pe scena iUmor

„Omul ăsta este istorie pură și mă bucur că a acceptat să vină la noi în emisiune!”, a declarat Cheloo, vizibil impresionat de reprezentația unuia dintre cei mai apreicaţi promotori ai genului stand-up comedy în România.

La rândul lui, Cosmin Natanticu a mărturisit: ,,Radu Gheorghe este adevăratul tată al stand-up-uui românesc! Eu m-am apucat să fac stand-up 4 ani mai târziu, după ce l-am descoperit pe el. Radu a fost și este un reper pentru mine!“, povestind că, atunci când a aflat că Radu se afla în sala unde avea reprezentație, i s-au înmuiat picioarele.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Geneviève Coté, direct în marea finală iUmor, sezon 17. Delia și-a folosit wild card-ul și a ales cel de-al doilea finalist

Întregul moment al celebrului actor, dar și reacția publicului, vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Tot ce trebuie șă știe publicul despre iUmor sezonul 17 difuzat pe Antena 1 și disponibil în AntenaPLAY

Cel de-al 17-lea sezon iUmor – Nu e ce vezi la televizor a avut premiera toamna aceasta pe Antena 1 şi în AntenaPLAY și promite să fie unul savuros, plin de momente neaşteptate momente de umor, dar și de surprize, printre care și o nouă rubrică.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile!

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor. Împreună, prezintă rubrica iReal, care încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor.

Geneviève Coté, direct în marea finală iUmor, sezon 17. Delia și-a folosit wild card-ul și a ales cel de-al doilea fin... Românii au decis: Cosmin Natanticu, campion Mondial la glume rapide. Intră și tu în concurs pentru șansa de a câștiga un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x