Antena Căutare

Românii au decis: Cosmin Natanticu, campion Mondial la glume rapide. Intră și tu în concurs pentru șansa de a câștiga un iPhone

iUmor de parior? Intră în cel mai tare concurs pe universul.a1.ro pentru șansa de a câștiga un iPhone 15 și 3 vouchere de 100 de lei la Evomag pe săptămână oferite de Unibet.

Galerie
iUmor de parior? Intră în cel mai tare concurs pe universul.a1.ro pentru șansa de a câștiga un iPhone 15 și 3 vouchere de 100 de lei la Evomag pe săptămână oferite de Unibet | Antena 1

Întrebarea săptămânii: Haltere? Tenis de masă? Curling? La ce sport ar fi Natanticu campion mondial și de ce?

Iată ce au răspuns telespectatorii iUmor:

Răzvan Constantin: Natanticu ar fi campion mondial la "Maratonul de Cafea și Glume Rapide", alergând între scenă și espressor, livrând punchline-uri la fiecare sorbitură. Niciun alt comedian n-ar ține pasul cu energia lui caffeinată!

Catalin: Natanticu ar fi campion la Saritura La Groapa Cu Lei. Alaturi de Lizi e neinfricat...plus ca ii sta bine cu niste lei in buzunar.

Articolul continuă după reclamă

Eleonora: Natanticu ar putea fi campion mondial la box. Loveste asa de repede aerul incat adversarul poate face aprindere la plamani.

Catalin: Natanticu ar fi campion mondial la... ridicat telecomanda de pe masă! Sportul perfect pentru el, unde fiecare „ridicare” vine cu un comentariu de genul: „Asta e tehnică pură, nu doar forță brută!” Între „antrenamentele” la Netflix și „pauzele de hidratare” cu un snack pe canapea, Natanticu ar reuși să ridice telecomanda cu atâta grație, încât ar impresiona chiar și la Olimpiadă! Iar când i se întreabă secretul succesului, răspunde zâmbind: „Totul ține de motivație... și de ce serial e la televizor!”

Andreea: Natanticu ar fi campion mondial la haltere, dar nu pentru că ridică greutăți obișnuite, ci pentru că ridică... moralul echipei! În timp ce alții se chinuie să ridice bare de metal, el ar ridica barul umorului atât de sus, încât până și greutățile ar începe să chicotească. În loc de forță brută, ar folosi forța glumelor, iar când ar ajunge la ridicarea maximă, toți arbitrii ar fi prea ocupați să râdă ca să mai numere kilogramele. În concluzie, Natanticu ar deveni primul halterofil care câștigă aurul doar făcând publicul să aplaude de pe jos!

Flaviu: Știu ca a-ncercat la tenis de masa / Dar s-a ales doar cu o casa/ Si fără la imagine sa îl ating/ Natanticu e campion la curling/E atent și a ochit/ Locul cel mai potrivit / Ia elan si nu ezita/ Cu miscarea reusita/ Trimite în fundul pistei / Pucurile concurentei/ Si în mijloc, drept, centrat/ Este el si-a castigat

Adrian: Natanticu ar fi fără îndoială campion mondial la tenis de masă! De ce? Pentru că ar face mingea să sară mai mult decât popcornul într-un cuptor cu microunde! Ar fi atât de rapid și precis încât adversarii ar crede că se luptă cu un ninja al tenisului de masă. Cu siguranță, ar transforma fiecare meci într-un spectacol amuzant și plin de surprize!

Cristina: Natanticu ar fi campion mondial la haltere, dar nu pentru forța lui, ci pentru abilitățile sale de a transforma fiecare ridicare într-un număr de stand-up! În loc să ridice greutăți, ar ridica moralul, povestind anecdote amuzante în timp ce face o mișcare de forță. La fiecare repetare, publicul ar fi atât de captivat de glumele lui încât nici nu ar observa că a ridicat un camion! La final, în loc de medalii, ar primi aplauze și un contract pentru o emisiune de comedie!

Valentin: Râsul de rezistență Proba: Cine reușește să râdă cel mai mult fără oprire? Poate fi un concurs de anduranță, iar cei care se opresc sau pierd din energie sunt eliminați. Râsul de rezistență Proba: Cine reușește să râdă cel mai mult fără oprire? Poate fi un concurs de anduranță, iar cei care se opresc sau pierd din energie sunt eliminați. Râsul sincronizat (echipe) Proba: Echipe de câte doi sau mai mulți participanți trebuie să râdă sincronizat, exact în același ritm și intensitate. Râsul imitat Proba: Fiecare participant trebuie să imite diferite tipuri de râs (hohot, chicotit, râs isteric, râs zgomotos etc.) cât mai realist. Publicul sau juriul propune tipurile de râs.

Răspunde în fiecare săptămână la întrebările de pe universul.a1.ro și ia-ne premiile. Un iPhone 15 și 3 vouchere de câte 100 de lei la Evomag oferite de Unibet.

Radu Gheorghe, maestrul improvizației, oferă un moment sublim pe scena iUmor. Cheloo: ,,Omul ăsta este istorie pură”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x