Antena Căutare

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe față!”

Și-a încercat norocul la iUmor, în urmă cu două sezoane, n-a reușit să-i dea gata pe jurați, dar acum Viorel Țicu a revenit cu forțe proaspete. Și s-a reprofilat, evident.

Dacă în urmă cu doi ani a încercatr să-i impresioneze pe jurați cu un cocoș, acum, acesta a urcat pe scenă și a jucat alba-neagra cu Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Viorel Țicu, cel mai plictisitor concurent de la iUmor! Delia: "Nu se poate, a picat curentul"

Deși nu avea bani la el, Mihai Bendeac s-a împrumutat și a intrat în jocul lui. Și i-a și plăcut: ”Dacă aveam la mine două milioane, aruncam cu ei!”, a spus el.

A lăsat cocoșul acasă și a revenit la iUmor. Viorel Țicu, omul care a jucat alba-neagra cu jurații: ”Ne-a prostit pe față!”

Revenire de senzație la iUmor! Doru Octavian Dumitru l-a ”adus” pe scenă pe străbunicul lui: ”Când o mângâia pe străbunica, o mângâia..pe nasture!”

”Ne-a prostit pe față, mă!”, a spus Mihai Bendeac, iar Delia i-a dat dreptate.

HAHA! Ce face Mihai Bendeac acasă, când nu-l vede nimeni. A dezvăluit la iUmor: ”Sunt fiert, bă, sunt fiert. O am în suf... Nu vorbesc, dar au un munte de talent. Băieții de la Demented Brothers i-au dat gata pe jurați: ”E de departe cel mai sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x