Alexandra Citirigă prepară Mămăligă cu brânză de burduf și ochiuri românești
Atunci când vrei să mănânci românește, alexandra Citirigă îți recomandă această rețetă.
Publicat: Luni, 10 Martie 2014, 16:37 |
Actualizat Luni, 10 Martie 2014, 22:09
Ingrediente
- făină de mălai
- sare
- apă
- brânză de burduf
- ouă
- putin otet
Mod de preparare
Apa se pune la fiert împreună cu sarea.
Când clocotește se adaugă făina de mălai puțin câte puțin și se fierbe zece minute.
Ociurile românești
Sunt ochiuri făcute în apă clocotită cu puțină sare și o lingură de oțet.
Când mămăliga este gata, pe pune pe farfurie. Se adaugă brânza de burduf.
Peste mămăligă se pun ochiurile.
Articolul continuă după reclamă
Nicolas Bosanco gătește Somon a L'unilatera cu paste nero di seppia...
Aron Ciocan și rețeta sa de Quice Lorraine cu pui mediteranean învelit în panceta...
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.
Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 1 noiembrie 2024. Iamina și Camelia au ajuns aproape la final! Ce sumă au câștigat
Luni, 04.11.2024, 19:00
Hello Chef sezonul 8, 2 noiembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Andreea Bostănică
Sambata, 02.11.2024, 15:00
MediCOOL sezonul 7, 2 noiembrie 2024. Testul prin care verifici prospețimea și calitatea unui ou. Ce a dezvăluit Dr. Mihail Pautov
Sambata, 02.11.2024, 10:46
Bravo, tată! Rezumat episodul 10, sezonul 3, din 2 noiembrie. Gioni și Emil, parteneri în afacerea cu foite de aur
Vineri, 01.11.2024, 13:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.