Antena Căutare

Prințesa Polonic e mai în formă ca niciodată! Anca Lungu, entuziasmată de noul Junior Chef

Proaspăta mămică, prezentatoarea Observatorului de ora 19 din weekend, se bucură de proiectul cu prichindei în postură de bucătari

Prințesa Polonic e mai în formă ca niciodată! Anca Lungu, entuziasmată de noul Junior Chef
| Facebook

Proaspăta mămică, prezentatoarea Observatorului de ora 19 din weekend, se bucură de proiectul cu prichindei în postură de bucătari. Aceasta a postat un mesaj către fanii săi de pe Facebook, prin care anunță cu bucurie colaborarea în calitate de jurat.

"Prințesa Polonic e mai în formă ca oricând! Pe lângă faptul că în curând va avea o bucătărie nouă, în care abia așteaptă să experimenteze cele mai delicioase rețete, a început filmările pentru o emisiune nouă, plină de prințesici și prințișori pasionați de gătit! Junior Chef începe din martie la Antena1! Țineți aproape!"

Vedeta Observatorului este extrem de pasionată de domeniul culinar, drept pentru care are un blog unde postează sub titulatura de "Prințesa Polonic".

Alături de Anca, jurații Horia Vârlan și Marius Vizante vor decide cel mai bun bucătar dintre prichindei, în noua ediție Junior Chef.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x