Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoade 25 și 26, sezon 4, 24 octombrie 2024. Alice nu mai are scăpare. Ce decizie ia

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoade 25 și 26, sezon 4, 24 octombrie 2024

Galerie
În episodul 25 din Lia – Soția soțului meu, Alice îi oferă lui Gabi mai multe bijuterii scumpe pentru ca ea să o ajute să pună la cale un plan diabolic. | Antena 1

În episodul 25 din Lia – Soția soțului meu, Alice îi oferă lui Gabi mai multe bijuterii scumpe pentru ca ea să o ajute să pună la cale un plan diabolic.

Rezumatul episodului 25 din sezonul 4 de Lia - Soția soțului meu. Lia merge la analize însoțită de Petru

Gabi a pus-o pe Alice să îi promită că o lasă în pace pe Lia, dar ea i-a transmis că acum e complicele ei. Cu câteva zile înainte Alice se întâlnise cu o rudă de-a Liei, Daniel, care i-a povestit că mama ei s-a sinucis aruncându-se în mare. Atunci i-a încolțit în minte ideea că vrea să o facă pe Lia să pară nebună. Alice a apelat și la Fabian pentru a o răpi pe Lia.

Lia i-a spus lui Petru că dacă se întâmplă ceva cu ea, ea vrea să știe că el va avea grijă de băiețelul lor și că o să îi boteze Nicolae, ca pe tatăl lui. Petru a asigurat-o pe Lia că totul va fi bine și că nu trebuie să își facă griji.

Otilia a prins-o pe Gabi plecând de la Alice și a întrebat-o pe Alice pentru ce a chemat-o ș ice a pus-o să facă, dar Alice a mințit-o pe mama ei că nu venise pentru ea.

Petru și Carla au însoțit-o pe Lia pentru analize de sânge, iar Lia a zis că se simte mai în siguranță știind că ei o sprijină.

Andi și Toni și-au luat rămas-bun de la Moni pentru că urmează să se mute la Milano.

La analizele de sânge, medicul a constatat că avea substanțe halucinogene în corp, dar partea bună era că nu are o problemă mentală, așa cum credea Lia. Otilia a auzit toată conversația dintre Lia și medicul ei.

Gabi a fost prinsă de Tase cu bijuteriile de la Alice, a sosit și Pavel și i-a prins când se certau și Fabian a vrut să intervină și să spună tot adevărul.

Ema l-a întrebat pe Robi dacă cumva Alice l-a pus să vorbească despre Lia și să spună despre ea că a avut halucinații.

Lia i-a povestit lui Petru despre rezultatul analizelor, iar Petru a zis că sigur Alice a fost cea care a vrut să le facă rău ei și copilului lor.

Rezumatul episodului 26 din sezonul 4 de Lia – Soția soțului meu. Alice nu mai are scăpare

În episodul 26 din Lia – Soția soțului meu, sezonul 4, Petru și Lia voiau să facă tot posibilul ca Alice să fie arestată.

Lia a zis că vrea să vorbească cu Alice mai întâi și a rugat-o să aibă grijă de copilul ei, dacă cumva ea va înnebuni. Lia i-a zis lui Alice că Petru o să aibă nevoie de ajutor să îl crească pe Nicolae.

Alice i-a zis Liei că dacă ea nu ar mai fi, Petru cu siguranță s-ar întoarce la ea. Între timp, Petru căuta dovezi în camera lui Alice care să o incrimineze că a drogat-o pe Lia. Otilia a venit și l-a intrerupt și i-a spus lui Petru să nu o bage la închisoare pe Alice pentru că e fiica ei și ar trebui să aibă puțină milă față de ea.

Petru a spus că de această dată nu o mai iartă pe Alice și merită să fie pedepsită.

Între timp, Răzvan a anunțat-o și pe Sia, și pe Elena că vrea să vândă firma și să plece pentru că simte că are nevoie să înceapă o viață nouă.

Tase a iertat-o pe Gabi pentru faptul că i-a fost complice lui Alice și s-au împăcat.

Între timp, în timp ce căuta printre haine în camera lui Alice, Lia a găsit haina pe care o purta pe acoperiș atunci când a vrut să o facă pe Lia să se arunce.

Alice nu recunoștea nimic și a zis că toată lumea din casă s-a pus împotriva ei ca ea să fie arestată. Petru a sunat la poliția, iar Nadia a plecat deja în drum spre casa lui Petru ca să o aresteze pe Lia.

Carla l-a vizitat pe Tavi în închisoare și a aflat că el o să fie mutat din închisoare.

Alice alerga disperată prin casă, încercând să găsească scăpare mai întâi la mama ei și apoi la Andi, fratele ei, dar ei încercau să îi spună că are nevoie de ajutor și că trebuie să își îndrepte greșeala.

Tase i-a propus lui Gabi să se mute toți trei în apartamentul lui și să nu mai fie nevoie să plătească Pavel pentru casa în care locuiau, iar ea a fost de acord.

Nadia și polițistul Sandu au ajuns la casa familiei Vornicu să o aresteze pe Alice, dar Alice stătea închisă în camera ei și nu voia să le deschidă. În loc să se predea la poliție, Alice a decis să ia un pumn de pastile pentru a se sinucide.

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 24 octombrie 2024. Adrian a pierdut toți banii Joi, 24.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x