Antena Căutare

Creatura bizară pe care medicii ruși o monitorizează în permanență. Ce este și de ce le-a atras atenția

Un pui excepțional de rar, cu blana roșie, a fost zărit pe țărmul Mării Okhotsk, în Rusia. Din cauza aspectului neobișnuit al creaturii bizare, medicii biologi ruși o monitorizează în permanență, scrie Daily Mail.

Puiul de focă are părul roșcat, ochi de culoare albastră și înotătoarele roz. E un exemplu de specimen parțial albinos și experții estimează că șansele unei astfel de nașteri sunt 1 la 100.000.

Din cauza aspectului sau neobișnuit, exista riscul că grupul de foci din care face parte să îl respingă, motiv pentru care medicii biologi sunt îngrijorați.

Potrivit biologului Vladimir Burkanov, puiul de foca, poreclit “Rățușca cea urâtă”, nu a fost respins în totalitate de semenii lui, dar există deja semne că acest lucru se va întâmpla. Din acest motiv, experții vor să îl monitorizeze, pentru a interveni în cazul în care nu va fi acceptat de colonia sa.

Creatura bizară pe care medicii ruși o monitorizează în permanență. Ce este și de ce le-a atras atenția

“Puiul arată bine hrănit și e foarte activ, clar i-a dat mama sa destul lapte,” a declarat Burkanov. “Alte foci nu îi acorda aceeași atenție, într-un mod îngrijorător, așa că e ceva în neregulă. Dar nu e alergat sau mușcat.”

Experții cred că puiul de focă nici nu vede foarte bine și dr. Burkanov nu crede că se poate reproduce cu succes. Dacă va fi respins, specialiștii în animale sălbatice sunt pregătiți să salveze mamiferul și să îl duca la un delfinariu.

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x