Căutare Live

Ce se întâmplă dacă dormi cu părul ud! Vei renunța definitiv la acest obicei!

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că obiceiul de a dormi cu părul ud poate fi extrem de nociv pentru sănătate. Vei renunța imediat la acest obicei.

Dormitul cu părul ud este un obicei nociv pentru sănătate

Oricât de greu ar părea de crezut, se pare că obiceiul de a dormi cu părul ud poate fi extrem de nociv pentru sănătate. Vei renunța imediat la acest obicei.

Astfel, un studiu realizat recent a arătat că mersul la culcare având podoaba capilară udă ascunde numeroase riscuri pentru sănătate.

Acest obicei poate da dureri îngrozitoare de cap. Atunci când dormim, temperatura corpului crește. Dacă este învelit într-un prosop, capul va resimți creșterea nivelului de umiditate și astfel vor apărea durerile de cap.

Un truc de milioane! Renunţă la vopseaua de păr și obţine reflexe castanii sau arămii cu ajutorul cafelei

Vei renunța la acest obicei dacă afli cât de nociv este pentru sănătatea ta

Mai mult decât atât, se pare că acesta nu este singurul risc pentru sănătate. Atunci când dormi cu părul ud, perna va fi expusă la un nivel ridicat de umiditate, ce va favoriza apariția și înmulțirea bacteriilor.

Beneficiile uimitoare ale banalului cartof: pentru păr, ten și sănătate

În plus, acest obicei de a dormi cu părul ud poate duce, în timp, la deteriorarea podoabei capilare.

FOTO: Carmen Electra, imagini fierbinţi în costum de baie! Arată demenţial la 43 de ani... Galerie FOTO: Cel mai frumos curcubeu pe care l-ai văzut vreodată! Imagini călduroase...
Ultimele știri