Căutare Live

GALERIE FOTO! Viva Columbia! Ne-a dat-o pe Sofia Vergara. E suficient!

Frumoasa columbianca Sofia Vergara a implinit 41 de ani. E pe culmile gloriei si toata lumea e la picioarele ei. E una dintre cele mai dorite femei din lume si e dorita de barbati si nu numai. Ce-si poate dori mai mult? Poate ca timp sa stea in loc.

Serialul american de mare succes, "Modern Family", a consacrat-o pe Sofia Vergara. I-a adus nominalizari la Globul de Aur si la Premiul Emmy pentru cea mai buna actrita de comedie.

Trecutul a ramas in urma ca o perdea de fum, iar lupta cu cancerul tiroidian din 2000 e doar o amintire. Acum se bucura de viata si de glorie si face zile senine oamenilor care o privesc cu frumusetea ei si corpul apetisant.

La 41 de ani arata ca o femeie de 30. Merita sa vedeti o galerie foto!

Ametitor de SEXY! Loredana Chivu, surprinsa doar in bikini!... Defilare in costume de baie, la Neatza: Care sunt preferatele lui Dani...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri