Miranda Kerr, Helena Christensen si Alesandra Ambrosio, super sexy in faimosul calendar Pirelli

Anul acesta, Pirelli scot o editie speciala a calendarului, cu ocazia implinirii a 50 de ani de la aparitie. Barbatii vor descoperi, printre filele sale, trupurile superbe ale celor mai cunoscute fotomodele din lume. Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio si Helena Christensen vor fi cap de afis.

In prima fotografie "teaser" pentru calendar, fetele au un look natural, dar cum era de asteptat, extrem de sexy. Singurul lucru care le acopera corpul este o camasa barbateasca, stilata diferit. In timp ce Miranda Kerr o lasa cu nasturii deschisi, cazuta pe umar, pentru a-si dezvalui sanii, Alessandra Ambrosio o ridica cat mai sus, pentru a-si etala posteriorul perfect.

Helena Christensen prefera sa-si lase doar picioarele la vedere, iar Isabeli Fontana, talia de viespe. In imaginea promotionala, mai apar si Karolina Kurkova si Alek Wek, o aparitie exotica, dar extrem de apreciata.

foto: hepta.ro

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri