Antena Căutare

#2 Tipuri de Hote de Bucătărie

Gastronomia pentru cei pasionați nu are limite. Zeci de combinații, condimente, gusturi și mirosuri stau la pândă în dulapurile de depozitare, iar când ajung în tigaie, boom… se creează un amalgam de arome care mai de care mai intense. Aici, un amator nu ar oferi prea multă atenție, dar condensul și aerul îmbibat cu mirosuri, pentru cei ce acordă atenție sporită acestui aspect, înțeleg că poate daună în timp aspectului bucătăriei, sau al living-ului în cazul celor care preferă o bucătărie ”open space”.

#2 Tipuri de Hote de Bucătărie

Soluția? Vină la Tornado! Un plan bine gândit, cu niște oameni care chiar știu ce fac, poate schimba situația “parfumată și condensată” într-o experiență insesizabilă. Ai nevoie de o hotă care să corespundă cu dimensiunea încăperii în care gătești, dar și cu suprafața aragazului sau a plitei.

Te anunțăm că noi îți stăm la dispoziție de la alegerea hotei până la încorporarea acesteia în casă ta. Am dezvoltat o reală “tradiție” în care acordăm tot timpul necesar acestui proces. Ideologia brandului Tornado,, are că și temelie comunicarea și relația creață cu ai noștri clienți. Ne place să te vedem mulțumit de alegerea făcută, ne încântă ideea că ești fericit și vezi valoarea în produsele Tornado.

Fă alegerea potrivită cu Tornado

Nu știm ce fac alții, dar noi investim timp în proiectarea hotelor. Ne displac muncile făcute “după auzite” și asta se va sesiza încă de la prima interacțiune cu noi. Îți atașăm în cele ce urmează link-uri către hotele Tornado, loc în care diversitatea e la ea acasă. De la Hote Tradiționale, Hote Telescopice, Hote Incorporabile, Hote Decorative, până la Hote Cupolare, Hote Country și Hote insulă, ideale pentru orice tip de bucătărie, vei găsi o gamă variată ce îți va servi ideilor tale.

În ordinea scrisă, dorim să poposim puțin și să îți povestim diverse detalii:

  • Hote Tradiționale

Potrivite pentru bucătăriile de dimensiuni mici, acestea se montează deasupra aragazului, pe perete sau pe o suprafață suspendată. Deși se pliază pe orice tip de bucătărie, e necesar să ai în vedere cum dorești să arate rezultatul final. Și, după cum le spune și numele, “hotele tradiționale” își fac treaba, însă nu dispun de vreun design futurist. Uite aici poți să vei gamă Tornado - https://www.tornadocom.ro/catalog/clasic/

  • Hote Telescopice

Liniile fine și înguste ale fațadei arată armonios într-o bucătărie cu un design minimalist sau modern, aceasta se încadrează în interiorul oricărei bucătării, ascunzând sub această un dispozitiv puternic și sigur. Aici toată gama Tornado de hote telescopice - https://www.tornadocom.ro/catalog/hote-telescopice/

Aruncă o privire și contactează-ne pentru a primi consilierea de care ai nevoie.

#2 Tipuri de Hote de Bucătărie

  • Hote Incorporabile

Acest tip de hote pot fi încorporate complet în dulap, iar sistemul de operare are nevoie doar de câteva gesturi simple pentru a porni, opri, pentru a schimba puterea funcționării sau intensitatea iluminării. Invizibilă, acesta nu ocupă spațiu la nivel vizual și se poate plia ușor în funcție de orice design. Aici ai un link către ele - https://www.tornadocom.ro/catalog/incorporabil/

#2 Tipuri de Hote de Bucătărie

  • Hote Decorative

După denumire e de la sine înțeles că acestea pe lângă utilitatea lor, la nivel de aspect vin cu ceva mai multe detalii de design. Cu un aspect futurist hotele decorative Tornado au o capacitate de absorbție ce mulțumește fiecare bucătar. În funcție de suprafața bucătăriei, de aici - https://www.tornadocom.ro/catalog/decorativa/ poți să îți alegi orice model îți servește. Aceste hote decorative nu sunt proiectate numai pentru a elimina mirosurile, aburii și fumul de țigară din bucătărie, ele vin la “pachet” și cu un design modern ce se potrivește perfect celor care acordă o atenție sporită aspectului estetic al bucătăriei.

Pungi Biodegradabile vs. Pungi Compostabile... Motocoase pe benzină vs trimmere electrice pentru tuns iarba...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x